compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 30-3 t/m 5-4
Film van de week!
MENU

L'empereur

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van L'empereur

L'empereur filmstill

L'empereur filmstill

Delen op facebook
L'empereur
Frankrijk, 2017, 82 min,

In deze natuurdocumentaire volgen we met behulp van drones en onderwatercamera's een jonge pinguïn doe voor het eerst de grote reis gaat maken: de reis die iedere pinguïn maakt wanneer hij zijn instinct volgt.

L'empereur trailer en bijzonderheden

De Franse titel van deze film is L'empereur. De pinguïns die we in deze films zien zijn dan ook keizerpinguïns, de grootste pinguïnsoort.

Trailer van L'empereurBekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'empereurhttps://i1.ytimg.com/vi/_Zmp_0hbnoc/hqdefault.jpg2017-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de Engelse versie van deze film wordt de voice-ver verzorgd door Lambert Wilson, die wel vaker met dat bijltje heeft gehakt. Ook speelde hij onlangs Jacques-Yves Cousteau in L'odyssée.

L'empereur - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'empereur in de bioscoop

Wil je L'empereur zien? Koop of huur de film hier:In deze natuurdocumentaire volgen we met behulp van drones en onderwatercamera's een jonge pinguïn doe voor het eerst de grote reis gaat maken: de reis die iedere pinguïn maakt wanneer hij zijn instinct volgt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica.

In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica. Ditmaal volgen we een jonge pinguïn die op het punt staat zijn eerste grote reis te maken, vol gevaar en obstakels. Het vervolgverhaal vertelt de lotsbestemming van één pinguïn, wiens krachtige en mysterieuze instincten hem in staat stellen om te overleven.

Productiemaatschappij: Bonne Pioche, Creative Artists Agency (CAA), Encore Films, France 3 (FR 3), Orange Cinéma Séries, Paprika Films, Vertigo Média Kft., Walt Disney Company, The, Walt Disney Studios Motion Pictures, Wild-Touch Production

Cast & Regisseur

Dennis Storhøi

Narrator Norwegian
Luc Jacquet

Regisseur
L'empereur poster

Nieuws over L'empereur