compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

L'Exorciste, la suite

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In The Exorcist III staat een politieman Kinderman voor een raadsel wanneer hij een reeks moorden onderzoekt, die alle kenmerken lijken te hebben van wijlen Gemini-seriemoordenaar. Ten einde raad besluit hij de patiënten van een psychiatrische afdeling te ondervragen.
Delen op facebook
L'Exorciste, la suite
Verenigde Staten, 1990, 110 min,

bijzonderheden

De film is gebaseerd op het scenario van William Peter Blatty getiteld Legion, maar de producenten wilden om commerciële redenen dat de film The Exorcist III zou heten, derhalve zijn er extra scenes geschoten om een exorcisme in de film te krijgen. Blijkt er veel oorspronkelijk materiaal niet in deze film te zitten, die jarenlang zoek waren geraakt, zoals een alternatief begin en zelfs het exorcisme-einde kent een heftiger variant.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Schrijver en regisseur William Peter Blatty schreef eerder The Exorcist (1973) en regisseerde eerder A Shot in the Dark (1964).
Acteur George C. Scott - bekend van Patton (1970), Dr. Strangelove (1964) en "The Hustler (1961) - verving Lee J. Cobb die in de originele film Lt. William Kinderman speelde en in 1976 overleden was.
Brad Dourif speelde eerder in "Child's Play (1988)", "Mississippi Burning (1988) en Heaven's Gate (1980).

L'Exorciste, la suite - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'Exorciste, la suite in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je L'Exorciste, la suite zien? Koop of huur de film hier:Het onderzoek naar een reeks moorden die lijken op de van wijlen Gemini-seriemoordenaar doen een politieman besluiten om de patienten van een psychiatrisch kliniek te ondervragen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Morgan Creek Entertainment

Cast & Regisseur