compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > L'homme fidèle

L'homme fidèle

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van L'homme fidèle
L'homme fidèle: Louis Garrel (Abel) en Lily-Rose Melody Depp (Eve)
L'homme fidèle: Louis Garrel (Abel) en Lily-Rose Melody Depp (Eve)
Delen op facebook
L'homme fidèle
Nederlandse première: 25-4-2019
Frankrijk, 2018, 75 min,
Marianne verlaat Abel voor zijn beste vriend Paul. Wanneer Paul overlijdt, lijkt roesten toch niet te roesten, maar de wereld is ook verder gegaan en rauw moet je ook verwerken.
trailer en bijzonderheden over L'homme fidèle
Regisseur Louis Garrel speelt ook één van de hoofdrollen, de personage van Abel. Eerder regisseerde Garrel Les deux amis (2015), daarin speelde hij ook al een personage met de naam Abel.
De film deed het heel goed tijdens festival en won prijzen bij Buenos Aires International Festival of Independent Cinema 2019 en San Sebastián International Film Festival 2018.
Aanloop van L'homme fidèle
Louis Garrel acteerde eerder in The Dreamers (2003), Les Amants réguliers (2005), Les Chansons d'amour (2007) en Le redoutable (2017)
BioscoopAgenda van L'homme fidèle

L'homme fidèle in de bioscoop

Synopsis distributeur
L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel. L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.