compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles)

Last Night of Amore

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,t,a

Pitch

In L'ultima notte di Amore wortdt een politieman op de vooravond van zijn pensionering opgeroepen om een plaats delict te onderzoeken waar zijn beste vriend en oude partner Dino is vermoord tijdens een diamantroof.
Delen op facebook
L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-8-2023
Italië, 2023, 124 min,

L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles) trailer

Trailer van L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/zCOemKLtG5E/hqdefault.jpg2023-08-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je L'Ultima Notte di Amore (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Een politieman wordt op de avond voor zijn pensionering opgeroepen om een plaats delict te onderzoeken waar zijn beste vriend is vermoord.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst. In zijn lange carrire, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden. Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen. Regisseur Andrea Di Stefano presenteert met zijn L'Ultima Notte Di Amore zijn allereerste Italiaanse film. Di Stefano, die eerder al The Informer (2019) en Escobar: Paradise Lost (2014) regisseerde en als acteur speelde in Life of Pi (2012) en Eat Pray Love (2010) zet met zijn nieuwe film een spannende en sfeervolle politiethriller neer. Met hoofdrollen voor de bekende Italiaanse en award winnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi. L'Ultima Notte Di Amore ging in wereldpremire tijdens de afgelopen editie van het Filmfestival van Berlijn en werd zeer goed ontvangen door de internationale pers.

Productiemaatschappij: Adler Entertainment, Indiana Production, MeMo Films, Sky, Vision Distribution