compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > L'Uomo delle Stelle

L'Uomo delle Stelle

***1/20
Waardering: 3.5/5

The Starmaker

drama, filmhuis, komedie

Pitch van L'Uomo delle Stelle
Joe Morelli geeft zich uit voor een talentenjager voor een beroemde filmmaatschappij in Rome, op zoek naar filmsterren. De charmante bedrieger belooft succes en geld. Dankbaar zien de inwoners hun dromen verwezenlijkt worden en de mooie Beata wordt verliefd op hem. Wanneer Joe haar eindelijk zijn romantische gevoelens bekent wordt hij ontmaskerd.
Delen op facebook
L'Uomo delle Stelle
Italië, 1995, 107 min,
bijzonderheden over L'Uomo delle Stelle
In een poëtische, nostalgische sfeer maakte Giuseppe Tornatore een grappige, hartverwarmende film, die zich afspeelt op Sicilië in de jaren vijftig. Kreeg een Oscarnominatie als beste 'buitenlandse film' in 1996.
Aanloop van L'Uomo delle Stelle
Giuseppe Tornatore regisseerde ook "Il Camorrista" (1985), Nuovo Cinema Paradiso (1989), Stanno Tutti Bene (1990), "La Leggenda del Pianista sull'Oceano" (1998) en Malèna (2000).
BioscoopAgenda van L'Uomo delle Stelle

L'Uomo delle Stelle in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je L'Uomo delle Stelle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


'Starmaker' Joe Moretti reist door Sicilie om screentests te doen. Hij blijkt echter een oplichter te zijn die de mensen valse dromen verkoopt en geld afhandig maakt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen