compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

La belle époque

****0
Waardering: 4/5

film

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van La belle époque

Delen op facebook
La belle époque
Nederlandse première: 2-1-2020
Frankrijk, 2019, 115 min,
De gedesillusioneerde zestiger Victor mag één avond uit zijn leven herbeleven: een vorm van tijdreizen die het midden houdt tussen theater en historische reconstructie. Hij kiest om de meest memorabele week van zijn leven opnieuw te beleven: toen — 40 jaar geleden —ontmoette hij zijn grote liefde. Maar rommelen met emoties blijft niet zonder gevolgen.

La belle époque trailer en bijzonderheden

De film heeft Directors to Watch Award gewonnen tijdens Palm Springs International Film Festival.
Trailer van La belle époqueBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La belle époquehttps://i1.ytimg.com/vi/WYUruHXiUn0/hqdefault.jpg2019-12-12

Aanloop

Regisseur Nicolas Bedos maakte zijn speelfilmdebuut met Mr & Mme Adelman (2017), als acteur speelde hij ondermeer in Populaire (2012) en L'amour dure trois ans (2011).
Steracteur Daniel Auteuil is bekend van Qui m'aime me suive (2019) en van Rémi sans famille (2018).

La belle époque - Bioscopen, Tijden & Tickets

La belle époque in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder…

Productiemaatschappij: Les Films du Kiosque