compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Lady Chatterley

Lady Chatterley

***1/20
Waardering: 3.5/5

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van Lady Chatterley
Still: Lady Chatterley
Lady Chatterley: Marina Hands (Constance)
Delen op facebook
Lady Chatterley
Nederlandse première: 3-1-2008
België, Frankrijk, Groot-Brittannië, 2006, 1682202 min,
Constance leidt een saai leven in het kasteel van Chatterley. Ze voelt zich opgesloten in haar huwelijk. Als het lente wordt, ontmoet ze de jachopziener Parkin. Door de ontmoeting verandert haar leven drastisch.
trailer en bijzonderheden over Lady Chatterley
D.H. Lawrence schreef tussen 1925 en 1928 drie versies van het verhaal, waarvan hij alleen de derde versie publiceerde, onder de bekende titel Lady Chatterley's lover. Pascale Ferran maakte voor haar film gebruik van de tweede versie, die voor het eerst in 1954 in Italië verscheen en pas in 1972 in een Engelse editie onder de titel John Thomas and Lady Jane. Onlangs werd een nieuwe Engelse editie gepubliceerd onder de titel The second Lady Chatterley's Lover.
Aanloop van Lady Chatterley
Lady Chatterley is Pascale Ferrans eerste grote productie. Eerder regisseerde en/of schreef zij vier korte films en zes speelfilms, waaronder Guardian of the Night.
Recensies van Lady Chatterley
BioscoopAgenda van Lady Chatterley

Lady Chatterley in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lady Chatterley zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 8 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Constance leidt een monotoon leven in het kasteel van Chatterley. Ze voelt zich opgesloten in haar huwelijk en haar plichtsbesef plaagt haar voortdurend. Wanneer het lente wordt ontmoet ze in het bos van Wragby de jachtopziener van het domein, Parkin. Deze ontmoeting zal haar leven drastisch veranderen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen