compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 44 29-10 t/m 4-11
Film van de week!
MENU

Lady Chatterley

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch van Lady Chatterley

Marina Hands (Constance)

Marina Hands (Constance)

Delen op facebook
Lady Chatterley
Nederlandse première: 3-1-2008
België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2006, 1682202 min,

Constance leidt een saai leven in het kasteel van Chatterley. Ze voelt zich opgesloten in haar huwelijk. Als het lente wordt, ontmoet ze de jachopziener Parkin. Door de ontmoeting verandert haar leven drastisch.

Lady Chatterley trailer en bijzonderheden

D.H. Lawrence schreef tussen 1925 en 1928 drie versies van het verhaal, waarvan hij alleen de derde versie publiceerde, onder de bekende titel Lady Chatterley's lover. Pascale Ferran maakte voor haar film gebruik van de tweede versie, die voor het eerst in 1954 in Italië verscheen en pas in 1972 in een Engelse editie onder de titel John Thomas and Lady Jane. Onlangs werd een nieuwe Engelse editie gepubliceerd onder de titel The second Lady Chatterley's Lover.

Trailer van Lady ChatterleyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lady Chatterleyhttps://i1.ytimg.com/vi/OR4xaF9m1E0/hqdefault.jpg2008-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lady Chatterley is Pascale Ferrans eerste grote productie. Eerder regisseerde en/of schreef zij vier korte films en zes speelfilms, waaronder Guardian of the Night.

Recensies van Lady Chatterley

Lady Chatterley - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lady Chatterley in de bioscoop

Wil je Lady Chatterley zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Constance leidt een monotoon leven in het kasteel van Chatterley. Ze voelt zich opgesloten in haar huwelijk en haar plichtsbesef plaagt haar voortdurend. Wanneer het lente wordt ontmoet ze in het bos van Wragby de jachtopziener van het domein, Parkin. Deze ontmoeting zal haar leven drastisch veranderen.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Maïa Films

Cast & Regisseur