compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Largo Winch (Tome 2)

Pitch

In Largo Winch (Tome 2) wordt Largo Winch het hoofd van de W Group na de dood van zijn adoptievader, hij besluit het bedrijf te verkopen en de opbrengst te gebruiken om een ambitieuze humanitaire stichting te creëren. Op dezelfde dag wordt hij door een mysterieuze getuige beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid. Om zijn onschuld te bewijzen moet Largo naar het hart van de Birmese jungle.
Delen op facebook
Largo Winch (Tome 2)
België, Duitsland, Frankrijk, 2011, 119 min,

Bekijk bij:

Cinemember

Largo Winch (Tome 2) trailer en bijzonderheden

Tijdens de World Soundtrack Awards 2011 won de film de prijs voor Soundtrack Composer of the Year door het werk van Alexandre Desplat.
Tomer Sisley deed al zijn stunts zelf en trainde daarvoor 4 keer per week. De vrije-val-scène is in werkelijkheid ook in vrije val.

Trailer van Largo Winch (Tome 2)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Largo Winch (Tome 2)https://i1.ytimg.com/vi/10DEdE51DlE/hqdefault.jpg2020-06-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jérôme Salle maakte eerder Largo Winch (2008) en Anthony Zimmer (2005).
Acteur Tomer Sisley is een acteur die succesvol de overstap maakte van tv naar het grote scherm, vooral dankzij Largo Winch (2008).
Sisley en Sharon Stone zijn beiden vroeg in hun carrière gecoacht door de acteerleraar Jack Waltzer, die ook Dustin Hoffman, Robert Duvall, John Voight en Gina Davies gecoacht heeft.
Sharon Stone zal altijd geassocieerd blijven met haar sexy en krachtige personages die ze neerzette in de jaren '90 van de vorige eeuw zoals in Basic Instinct (1992), Casino (1995) en The Quick and the Dead (1995).
Ulrich Tukur is bekend van Solaris (2002), Das Leben der Anderen (2006) en John Rabe (2009).

Largo Winch (Tome 2) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Largo Winch (Tome 2) in de bioscoop

Wil je Largo Winch (Tome 2) zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Largo Winch, de nieuw benoemde CEO van de W Group, wordt beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid op de dag dat hij zijn voornemen bekendmaakt om zijn bedrijf te verkopen en de opbrengst te gebruiken om een humanitaire stichting te creëren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Casa Productions, Climax Films, LW Production, Pan Européenne Production, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF, TF1 Films Production, Wild Bunch

Cast & Regisseur

Ulrich Tukur

Dwight Cochrane
Sharon Stone

Diane Francken
Tomer Sisley

Largo Winch
Miki Manojlovic

Nerio Winch