compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Le Fate Ignoranti

Le Fate Ignoranti

***1/20
Waardering: 3.8/5

Onwetende Feeën

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis

Pitch van Le Fate Ignoranti
Antonia en Massimo zijn 15 jaar getrouwd. Dan komt Massimo bij een auto-ongeluk om het leven en Antonia's leven stort ineen. Via één van Massimo's schilderijen ontdekt ze dat hij een geheime liefdesrelatie onderhield met marktkoopman Michele. Na een eerste dramatische confrontatie ontdekken de twee dat ze veel meer met elkaar delen dan in het verleden met Massimo.
Delen op facebook
Le Fate Ignoranti
Nederlandse première: 24-6-2004
Frankrijk, Italië, 2001, 106 min,
bijzonderheden over Le Fate Ignoranti
Winaar van diverse filmprijzen, waaronder ook het New York Lesbian and Gay Film Festival (2002). Italiaans & Turks gesproken. De titel is te vertalen als 'de onnozele feeën'.
Aanloop van Le Fate Ignoranti
Regisseur Ferzan Ozpetek werd op 3 februari 1959 geboren in Istanbul. Zijn regiedebuut - waar hij overigens ook het script voor schreef - was het romantische drama Hamam (1997) over een Turks badhuis. Hiermee oogstte Ozpetek internationaal succes en won hij prijzen op diverse film festivals. Hij regisseerde ook Harem Suaré (1999) en La Finestra di Fronte (2003).
BioscoopAgenda van Le Fate Ignoranti

Le Fate Ignoranti in de bioscoop

Wil je Le Fate Ignoranti zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Antonia's man Massimo verongelukt. Via één van zijn schilderijen ontdekt ze dat hij een geheime liefdesrelatie onderhield met marktkoopman Michele...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen