compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Le Grand Bain

***1/20
Waardering: 3.3/5

Sink or Swim

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Le Grand Bain

Le Grand Bain filmstill

Le Grand Bain filmstill

Delen op facebook
Le Grand Bain
Nederlandse première: 11-4-2019
Frankrijk, 2018, 122 min,

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen.

Bekijk bij:

Cinemember

Le Grand Bain trailer

Trailer van Le Grand BainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le Grand Bainhttps://i1.ytimg.com/vi/CGcgxdtfZdk/hqdefault.jpg2019-01-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Le Grand Bain - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le Grand Bain in de bioscoop

Wil je Le Grand Bain zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft. In de ontroerende Franse tragikomedie Le Grand Bain schetst filmmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van het leven zoals het komt. Deze feelgoodfilm is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes. Le Grand Bain is in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is met 4,3 miljoen bezoekers een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar. Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel), Virginie Efira (Elle, Un amour impossible), Guillaume Canet (Double Vies), Leïla Bekhti (Un prophète) en Benoît Poelvoorde (Coco avant Chanel, Le tout nouveau testament) vertolken de hoofdrollen in deze ook door de pers zeer positief ontvangen film.

Productiemaatschappij: Chi-Fou-Mi Productions, Les Films du Trésor