compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Le livre des solutions

The Book of Solutions

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Le livre des solutions

Delen op facebook
Le livre des solutions
Nederlandse première: 16-11-2023
Frankrijk, 2023, 103 min,

In Le livre des solutions vlucht regisseur Marc naar de Franse Cevennen om een zwaar bekritiseerde project in alle rust af te kunnen maken. Echter ook daar loopt het nioet lekker.

Bekijk bij:

meJane

Le livre des solutions trailer en bijzonderheden

Genspireerd door de persoonlijke ervaring van Michel Gondry tijdens de postproductie van "Mood Indigo" (2013), zo verwijst het subplot met Sting naar de deelname van Paul McCartney die bas speelt op verschillende nummers in Mood Indigo.

Trailer van Le livre des solutionsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le livre des solutionshttps://i1.ytimg.com/vi/w1urEtvOfSo/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michel Gondry regisseerde eerder Is the Man Who Is Tall Happy? (2013), The Green Hornet (2011), Be Kind Rewind (2008) en Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004).

Pierre Niney was als acteur te zien in Mascarade (2022), OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire (2021) Un homme idéal (2015) en Yves Saint Laurent (2014).

Le livre des solutions - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le livre des solutions in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le livre des solutions zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een regisseur probeert zijn demonen te overwinnen, die zijn creativiteit onderdrukken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Marc kan de eindeloze kritiek vanuit de producenten op zijn film niet verdragen en vlucht met zijn editor naar de Franse Cevennen om het project in alle rust af te kunnen maken. Ook daar blijkt het einde nog lang niet in zicht, aangezien zijn creativiteit zich uit in eindeloze ideeën die het proces blijven onderbreken. Ideeën die zowel komisch als ronduit verontrustend zijn

Productiemaatschappij: Partizan Films

Cast & Regisseur