compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Le petit Nicolas

Le petit Nicolas

***00
Waardering: 3/5

familiefilm, filmhuis, komedie

Pitch van Le petit Nicolas
Le petit Nicolas filmstill
Le petit Nicolas filmstill
Delen op facebook
Le petit Nicolas
Frankrijk, 2009, 91 min,
Nicolas beleeft een perfecte kindertijd, hij leeft zo'n beetje in zijn fantasiewereld. Maar dan vermoedt hij dat een baby op komst is en dat het tij gaat keren. Hij besluit maatregelen te nemen.
trailer en bijzonderheden over Le petit Nicolas
'Le petit Nicolas' is een Franse kinderboek uit 1959 van de hand van René Goscinny en geïllustreerd door Jean-Jacques Sempé. Nicholas is vooral een voorbeeld van een ideale kindertijd met veel jaren-'50-nostalgie.
Aanloop van Le petit Nicolas
René Goscinny is vooral bekend van zijn samenwerking met illustrator Albert Uderzo aan de stripboeken van Astérix (verfilmd als Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre, Astérix aux jeux olympiques, "Asterix contra Caesar", Astérix et le coup du menhir en Astérix et les Vikings) en voor zijn samenwerking met Morris aan de stripserie Lucky Luke (onder meer verfilmd als Lucky Luke en de ballade van de Daltons en Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke).
BioscoopAgenda van Le petit Nicolas

Le petit Nicolas in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le petit Nicolas zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nicolas beleeft een perfecte kindertijd, hij leeft zo'n beetje in zijn fantasiewereld. Maar dan vermoedt hij dat een baby op komst is en dat het tij gaat keren. Naar het kinderboek van René Goscinny, bekend van Asterix.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen