compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU

Le petit Nicolas

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Le petit Nicolas

Le petit Nicolas filmstill

Le petit Nicolas filmstill

Delen op facebook
Le petit Nicolas
Frankrijk, 2009, 91 min,

Nicolas beleeft een perfecte kindertijd, hij leeft zo'n beetje in zijn fantasiewereld. Maar dan vermoedt hij dat een baby op komst is en dat het tij gaat keren. Hij besluit maatregelen te nemen.

Le petit Nicolas trailer en bijzonderheden

'Le petit Nicolas' is een Franse kinderboek uit 1959 van de hand van René Goscinny en geïllustreerd door Jean-Jacques Sempé. Nicholas is vooral een voorbeeld van een ideale kindertijd met veel jaren-'50-nostalgie.

Trailer van Le petit NicolasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le petit Nicolashttps://i1.ytimg.com/vi/HppvlEiZ2JE/hqdefault.jpg2020-03-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

René Goscinny is vooral bekend van zijn samenwerking met illustrator Albert Uderzo aan de stripboeken van Astérix (verfilmd als Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre, Astérix aux jeux olympiques, "Asterix contra Caesar", Astérix et le coup du menhir en Astérix et les Vikings) en voor zijn samenwerking met Morris aan de stripserie Lucky Luke (onder meer verfilmd als Lucky Luke en de ballade van de Daltons en Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke).

Le petit Nicolas - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le petit Nicolas in de bioscoop


Ook te zien:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Fidélité Productions, M6, M6 Films, Mandarin Films, Orange Cinéma Séries, Scope Pictures, Wild Bunch

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Kad Merad

Le père de Nicolas
Valérie Lemercier

La mère de Nicolas
Sandrine Kiberlain

La maîtresse
Michel Duchaussoy

Le directeur