compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Left Behind

Left Behind

**000
Waardering: 2/5

actie, actie, science fiction, science fiction, thriller, thriller

Pitch van Left Behind
Het is het moment van de opname van de gemeente, waarbij christenen de aarde verlaten en direct naar de hemel gaan. De mensen die achter blijven zitten met een wereld vol chaos. De kleine groep mensen moet zien te overleven.
Delen op facebook
trailer en bijzonderheden over Left Behind
Dit verhaal is gebaseerd op een Amerikaanse boekenserie. Het verhaal van Left Behind is eerder verteld in de film Left Behind: The Movie met Kirk Cameron. Die film werd echter niet al te best ontvangen.
Aanloop van Left Behind
Vic Armstrong is de regisseur van deze film. Hij is echter ook regelmatig de stunt double van Harrison Ford geweest. Ook was hij stunt double van Timothy Dalton en Christopher Reeve.
BioscoopAgenda van Left Behind

Left Behind in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Left Behind zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het is het moment van de opname van de gemeente, waarbij christenen de aarde verlaten en direct naar de hemel gaan. De mensen die achter blijven zitten met een wereld vol chaos. De kleine groep mensen moet zien te overleven. Met Nicholas Cage.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen