compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Les amours d'Anaïs

Anaïs in Love

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

In Les amours d'Anaïs denkt Anaïs, een 30-jarige vrouw die blut is, om te stoppen met haar minnaar. Ze ontmoet Daniel, die meteen verliefd op haar wordt. Maar Daniel woont bij Emilie - op wie Anaïs ook verliefd wordt.
Delen op facebook
Les amours d'Anaïs
Nederlandse première: 16-6-2022
Frankrijk, 2021, 98 min,

Les amours d'Anaïs trailer

Trailer van Les amours d'AnaïsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les amours d'Anaïshttps://i1.ytimg.com/vi/XFmWTnq4JXQ/hqdefault.jpg2022-02-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis distributeur

Anaïs is dertig, charmant, altijd te laat, schijnbaar zorgeloos, energiek en nogal blut. Het afronden van haar proefschrift schuift ze al tijden voor zich uit. Ze heeft een minnaar, maar weet niet helemaal zeker of ze wel van hem houdt. Wanneer ze een affaire begint met Daniel, raakt de onstuimige Anaïs volledig gefascineerd. Niet voor deze veel oudere Daniel, maar voor zijn echtgenote, de schrijfster Émilie.
Anaïs besluit alles op alles te zetten om haar te ontmoeten en voor zich te winnen, zelfs als ze daarvoor alles op het spel moet zetten wanneer ze halsoverkop naar het zomerse Bretagne vertrekt.

Productiemaatschappij: Année Zéro, Arte France Cinéma (co-production), Canal+ (participation), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Ciné+ (participation), Cinéaxe 2 (in association with), Cinémage 15 (in association with), Indéfilms 9 (in association with), Les Films Pelléas, Région Bretagne (support), Région des Pays-de-la-Loire (support), SOF

Cast & Regisseur

Denis Podalydès

Daniel Moreau-Babin
Bruno Todeschini

François, le père d'Anaïs
Grégoire Oestermann

Christian Jouannet