compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU

Les Palmes de M. Schutz

Pitch

Terwijl een enthousiaste Pierre Curie samen met zijn medestudent werkt aan onderzoek wordt aan dit team onder druk van de ambitieuze instituutsdirecteur meneer Schutz de vlotte Marie Sklodowska toegevoegd. Terwijl de liefde langzaam opbloeit groeit ook de kans op wetenschappelijke waardering voor hun project.
Delen op facebook
Les Palmes de M. Schutz
Frankrijk, 1997, 106 min,

bijzonderheden

Mooie, en verbazend sympathieke rol, voor La Huppert (La Pianiste, 8 Femmes). Voor de hard-sciencebuffs: Twee cameo's voor Nobelprijswinnaars Georges Charpak en Pierre Gilles als transporteurs.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Les Palmes de M. Schutz - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les Palmes de M. Schutz in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les Palmes de M. Schutz zien? Koop of huur de film hier:Intieme soms ontroerende filmische biografie naar het in Frankrijk zeer populaire toneelstuk over het leven van Marie en Pierre Curie. Terwijl een enthousiaste Pierre Curie (Charles Berling) samen met zijn medestudent werkt aan onderzoek wordt aan dit team onder druk van de ambitieuze instituutsdirecteur meneer Schutz (Philip Noiret) de vlotte Marie Sklodowska (Isabelle Huppert) toegevoegd. Terwijl de liefde langzaam opbloeit groeit ook de kans op wetenschappelijke waardering voor hun project.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur