compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Light as Feathers

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Light as Feathers

Light as Feathers filmstill

Light as Feathers filmstill

Delen op facebook
Light as Feathers
Nederlandse première: 4-10-2018
Nederland, 2018, 86 min,

Platteland Polen. De vijftienjarige Eryk komt uit een huishouden met drie generatie vrouwen. Wanneer hij verliefd raak op de twee jaar jongere Klaudia ontdekt hij steeds meer dat intimiteit iets anders is dan misbruik.

Bekijk bij:

Cinemember

Light as Feathers trailer en bijzonderheden

De film ontving tijdens het Nederlands Filmfestival 2018 de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek en Prijs van het Forum van de Regisseurs.

Trailer van Light as FeathersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Light as Feathershttps://i1.ytimg.com/vi/UVfAHiPR4oU/hqdefault.jpg2018-09-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rosanne Pel maakte eerder drie korte films "Heraut"(2011), "Newroz" (2010) en "Uit Zicht" (2009) en werkte aan het scenario van de korte film "Liquid Sun" (2011) al deze films hadden als thematiek verstoorde menselijke relaties.

Light as Feathers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Light as Feathers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Light as Feathers zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Platteland Polen. De vijftienjarige Eryk komt uit een huishouden met drie generatie vrouwen. Wanneer hij verliefd raak op de twee jaar jongere Klaudia ontdekt hij steeds meer dat intimiteit iets anders is dan misbruik.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Drama over een vijftienjarige jongen in een door vrouwen gedomineerd huishouden op het Poolse platteland.

De vijftienjarige Eryk woont met zijn moeder, oma en overgrootmoeder in een klein dorpje in Polen. Zijn vader is er lang geleden vandoor gegaan en speelt geen rol in zijn leven. Eryk heeft een te intieme relatie met zijn manipulatieve moeder en is verliefd op zijn buurmeisje van dertien, Klaudia. Maar hij kent het verschil niet tussen misbruik en liefde.

Productiemaatschappij: Family Affair Films

Cast & Regisseur