compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Light as Feathers

Light as Feathers

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaar

drama, filmhuis

Pitch van Light as Feathers
Light as Feathers filmstill
Light as Feathers filmstill
Delen op facebook
Light as Feathers
Nederlandse première: 4-10-2018
Nederland, 2018, 86 min,
Platteland Polen. De vijftienjarige Eryk komt uit een huishouden met drie generatie vrouwen. Wanneer hij verliefd raak op de twee jaar jongere Klaudia ontdekt hij steeds meer dat intimiteit iets anders is dan misbruik.
trailer en bijzonderheden over Light as Feathers
De film ontving tijdens het Nederlands Filmfestival 2018 de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek en Prijs van het Forum van de Regisseurs.
Aanloop van Light as Feathers
Rosanne Pel maakte eerder drie korte films "Heraut"(2011), "Newroz" (2010) en "Uit Zicht" (2009) en werkte aan het scenario van de korte film "Liquid Sun" (2011) al deze films hadden als thematiek verstoorde menselijke relaties.
BioscoopAgenda van Light as Feathers

Light as Feathers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Light as Feathers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Platteland Polen. De vijftienjarige Eryk komt uit een huishouden met drie generatie vrouwen. Wanneer hij verliefd raak op de twee jaar jongere Klaudia ontdekt hij steeds meer dat intimiteit iets anders is dan misbruik.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Drama over een vijftienjarige jongen in een door vrouwen gedomineerd huishouden op het Poolse platteland.

De vijftienjarige Eryk woont met zijn moeder, oma en overgrootmoeder in een klein dorpje in Polen. Zijn vader is er lang geleden vandoor gegaan en speelt geen rol in zijn leven. Eryk heeft een te intieme relatie met zijn manipulatieve moeder en is verliefd op zijn buurmeisje van dertien, Klaudia. Maar hij kent het verschil niet tussen misbruik en liefde.