compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Little Monsters

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Little Monsters

Lupita Nyong'o (Miss Caroline)

Lupita Nyong'o (Miss Caroline)

Delen op facebook
Little Monsters
Nederlandse première: 24-10-2019
Australië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 94 min,

Een aangespoelde muzikant werkt samen met een leraar en kindershow persoonlijkheid om jonge kinderen te beschermen tegen een plotselinge uitbraak van zombies.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Little Monsters trailer en bijzonderheden

Oorspronkelijk konden de producenten niet de rechten krijgen om "Shake it Off" van Taylor Swift in de film te gebruiken, omdat ze door het platenlabel werden geweigerd. Lupita Nyong'o is een groot fan van het nummer en zag het als een cruciaal onderdeel van het scenario, waardoor ze persoonlijk contact opnam met Swift om uit te leggen waarom het nummer belangrijk voor haar was en het verhaal, waarna Swift haar de rechten gaf.

Trailer van Little MonstersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Little Monstershttps://i1.ytimg.com/vi/E5-Jc2QMnwE/hqdefault.jpg2019-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Oscar winnares Lupita Nyong'o is te zien in de film. Zij is ook wel bekend van Black Panther (2018) en 12 Years a Slave (2013). Maar ook acteur Josh Gad is te zien. Hij is vooral bekend van Beauty and the Beast (2017) en hij heeft de stem ingesproken van de bekende sneeuwpop Olaf in Frozen (2013).

Little Monsters - Bioscopen, Tijden & Tickets

Little Monsters in de bioscoop

Wil je Little Monsters zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een muzikant, een leraar en een TV persoonlijkheid moeten kinderen beschermen tegen een zombie uitbraak.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dave, een aan lager wal geraakte muzikant, geeft zich op als vrijwilliger voor het schooluitje van zijn neefje, vooral om in de buurt te zijn van de aantrekkelijke lerares Miss Caroline (Lupita Nyong’o). Als Dave en Caroline met de kleuterklas arriveren in een pretpark worden ze echter overvallen door een plotselinge zombie-uitbraak. Terwijl Caroline de kinderen in veiligheid brengt en afleidt met Taylor Swift liedjes, moeten Dave en de alcoholistische kleuterheld Teddy McGiggle (Josh Gad) de zombies te lijf gaan.

Productiemaatschappij: Made Up Stories, Protagonist Pictures, Snoot Entertainment

Cast & Regisseur

Josh Gad

Teddy McGiggle
Lupita Nyong'o

Miss Caroline
Henry Nixon

Security Guard Bob
Jason Chong

Lieutenant
Abe Forsythe

Regisseur