compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Little

Little

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

fantasy, komedie, romantiek

Pitch van Little
Little: Issa Rae (April Williams) en Marsai Martin (Little Jordan Sanders)
Little: Issa Rae (April Williams) en Marsai Martin (Little Jordan Sanders)
Delen op facebook
Little
Nederlandse première: 11-4-2019
Verenigde Staten, 109 min,
De keiharde zakenvrouw Jordan wordt vlak voor een belangrijke presentatie wakker als haar irritante 13-jarige tegenpool. Haar assistent is de enige die Jordan kan helpen om het tegen haar eigen tienerversie op te nemen.
trailer en bijzonderheden over Little
Een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip), gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.
Aanloop van Little
Producent Will Packer produceerde eerder Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man. James Lopez en Kenya Barris produceerde eerder Girls Trip en Blackfish.
BioscoopAgenda van Little

Little in de bioscoop

Wil je Little zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De keiharde zakenvrouw Jordan (Regina Hall) wordt vlak voor een belangrijke presentatie wakker als haar irritante 13-jarige tegenpool.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener, vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven.

When aging hits you hard... but in reverse. In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden? Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). Little is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.