compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Little

Little

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Little

Issa Rae (April Williams) en Marsai Martin (Little Jordan Sanders)

Issa Rae (April Williams) en Marsai Martin (Little Jordan Sanders)

Delen op facebook
Little
Nederlandse première: 11-4-2019
Verenigde Staten, 109 min,
De keiharde zakenvrouw Jordan wordt vlak voor een belangrijke presentatie wakker als haar irritante 13-jarige tegenpool. Haar assistent is de enige die Jordan kan helpen om het tegen haar eigen tienerversie op te nemen.

Little trailer en bijzonderheden

Een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip), gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.
Trailer van LittleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Littlehttps://i1.ytimg.com/vi/n8WOx6dGEpM/hqdefault.jpg2019-01-10

Aanloop

Producent Will Packer produceerde eerder Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man. James Lopez en Kenya Barris produceerde eerder Girls Trip en Blackfish.

Little - Bioscopen, Tijden & Tickets

Little in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Little zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De keiharde zakenvrouw Jordan (Regina Hall) wordt vlak voor een belangrijke presentatie wakker als haar irritante 13-jarige tegenpool.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener, vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven.

When aging hits you hard... but in reverse. In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden? Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). Little is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

Productiemaatschappij: Khalabo Ink Society, Legendary Entertainment, Universal Pictures, Will Packer Productions

Cast & Regisseur

Regina Hall (I)

Jordan Sanders
Marsai Martin

Little Jordan Sanders
Issa Rae

April Williams
Cecelia Specht

Condo Resident
Dakota James Alden Lane

JSI Employee / Gold Shoes Guy (uncredited)