compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Loro

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Loro

Toni Servillo (Silvio Berlusconi)

Toni Servillo (Silvio Berlusconi)

Delen op facebook
Loro
Nederlandse première: 1-11-2018
Frankrijk, Italië, 2018, 151 min,

De puissant rijke mediamagnaat Silvio Berlusconi doet een gooi naar de presidentschap en weet aan het roer van het land te blijven door manipulatie en door wat later bekend wordt als 'fake news'. Maar dan raakt hij de controle kwijt.

Bekijk bij:

CinemembermeJaneNETFLIX

Loro trailer en bijzonderheden

De makers besloten om de film in twee delen uit te brengen, deel 1 wordt in Nederland uitgebracht onder de titel 'Loro'.
De film is vaker omschreven as een langzame komedie.

Trailer van LoroBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lorohttps://i1.ytimg.com/vi/LGg7UUUHOu4/hqdefault.jpg2018-10-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Paolo Sorrentino werkt vanaf zijn eerste speelfilm L' Uomo In Piu (2001) vaak samen met Toni Servlllo, zoals aan " Le conseguenze dell'amore" (2004), Il Divo (2008) en de vaak gelauwerde speelfilm waaronder een Oscar La grande bellezza (2013).

Loro - Bioscopen, Tijden & Tickets

Loro in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Loro zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember NETFLIX

De puissant rijke mediamagnaat Silvio Berlusconi doet een gooi naar de presidentschap en door manipulatie weet hij zich staande te houden, maar dan raakt hij de controle kwijt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrire Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Productiemaatschappij: Fondazione Sardegna Film Commission (support), France 2 Cinma (co-production), France Tlvisions (with the participation of), Indigo Film, Ministero dei Beni e delle Attivita Culturali e de, OCS, Path (co-production), Regione Lazio (support)

Cast & Regisseur

Toni Servillo

Silvio Berlusconi
Riccardo Scamarcio

Sergio Morra
Elena Sofia Ricci

Veronica Lario
Fabrizio Bentivoglio

Santino Recchia