compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Loro

Loro

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

biografie, filmhuis, komedie

Pitch van Loro
Toni Servillo (Silvio Berlusconi)
Toni Servillo (Silvio Berlusconi)
Delen op facebook
Loro
Nederlandse première: 1-11-2018
Frankrijk, Italië, 2018, 151 min,
De puissant rijke mediamagnaat Silvio Berlusconi doet een gooi naar de presidentschap en weet aan het roer van het land te blijven door manipulatie en door wat later bekend wordt als 'fake news'. Maar dan raakt hij de controle kwijt.
trailer en bijzonderheden over Loro
De makers besloten om de film in twee delen uit te brengen, deel 1 wordt in Nederland uitgebracht onder de titel 'Loro'.
De film is vaker omschreven as een langzame komedie.
Aanloop van Loro
Regisseur Paolo Sorrentino werkt vanaf zijn eerste speelfilm L' Uomo In Piu (2001) vaak samen met Toni Servlllo, zoals aan " Le conseguenze dell'amore" (2004), Il Divo (2008) en de vaak gelauwerde speelfilm — waaronder een Oscar — La grande bellezza (2013).
BioscoopAgenda van Loro

Loro in de bioscoop

Wil je Loro zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De puissant rijke mediamagnaat Silvio Berlusconi doet een gooi naar de presidentschap en door manipulatie weet hij zich staande te houden, maar dan raakt hij de controle kwijt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?