compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Love, Spells and All That

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

In Love, Spells and All That hadden de tieners Eren, de dochter van een invloedrijk parlementslid, en Reyhan, de dochter van de bewaker van het zomerhuis van Erens familie, een verboden liefdesaffaire op het Turkse eiland BŁyŁkada. Nadat hun affaire aan het licht kwam, werd het de tieners verboden elkaar nog te zien. Nu, twintig jaar later, is Eren terug op het Turkse eiland, op zoek naar Reyhan om haar de liefde te verklaren.
Delen op facebook
Love, Spells and All That
Nederlandse premi√®re: 29-9-2022
Turkije, 2019, 96 min,

Bekijk bij:

Love, Spells and All That trailer

Trailer van Love, Spells and All ThatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love, Spells and All Thathttps://i1.ytimg.com/vi/OUx2WirnPps/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Love, Spells and All That - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love, Spells and All That in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Love, Spells and All That zien? Koop of huur de film hier:Na 20 jaar keert Eren terug op het Turkse eiland BŁyŁkada op zoek naar Reyhan om haar de liefde te verklaren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee vrouwen proberen een liefdesbetovering op te heffen, twintig jaar na het einde van hun tienerliefde op het eiland BŁyŁkada.

Twintig jaar nadat hun affaire noodlottig eindigde, zien twee vrouwen elkaar weer tijdens een dagtocht op het charmante Turkse eiland BŁyŁkada, waar ze voor het eerst verliefd werden. Ze proberen een oude betovering, die de een over de ander had uitgesproken, te verbreken. Het wordt een onverwachte reis door het verleden.

Productiemaatschappij: MTAFilm

Cast & Regisseur

Ramazan Alkan

Asker Ugurlama Grubu 2
Onur Alkan

Asker Ugurlama Grubu 5
Melik Alkan

Asker Ugurlama Grubu 10
Ilhan Alkan

Asker Ugurlama Grubu 12
Umit Unal

Regisseur
Love, Spells and All That poster