compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Luce

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Luce

Tim Roth (Peter Edgar) en Naomi Watts (Amy Edgar)

Tim Roth (Peter Edgar) en Naomi Watts (Amy Edgar)

Delen op facebook
Luce
Nederlandse première: 31-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 109 min,

Een echtpaar wordt gedwongen rekening te houden met hun geïdealiseerde beeld van hun zoon, geadopteerd uit het door oorlog verscheurde Eritrea, na een alarmerende ontdekking door een toegewijde middelbare schoolleraar die zijn status als all-star student bedreigt.

Bekijk bij:

meJane

Luce trailer en bijzonderheden

Kelvin Harrison Jr. schreef een opstel over Frantz Fanon als onderdeel van zijn onderzoek naar zijn rol. Octavia Spencer heeft dat opstel vervolgens beoordeeld en datzelfde opstel is te zien in de film.

Trailer van LuceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lucehttps://i1.ytimg.com/vi/4uEurjCvJcc/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Kelvin Harrison Jr. die in de rol van Luce kroop, werd bekend door zijn eerdere rollen in onder andere 12 Years a Slave (2013), Ender's Game (2013) en It Comes at Night (2017). Ook spelen er andere grote namen in de film zoals Naomi Watts, ook wel bekend van Divergent Series: Insurgent (2015), St. Vincent (2014) en The Impossible (2012)

Luce - Bioscopen, Tijden & Tickets

Luce in de bioscoop

Wil je Luce zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een echtpaar wordt gedwongen rekening te houden met hun geïdealiseerde beeld van hun geadopteerde zoon nadat een middelbare schoolleraar een alarmerende ontdekking doet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tien jaar geleden adopteerden Amy (Naomi Watts) en Peter Edgar (Tim Roth) hun zoon Luce uit Eritrea. De jonge Luce ontwikkelt zich, ondanks zijn moeilijke kinderjaren, niet alleen als een talentvolle atleet, maar ook als een modelstudent. Dan doet zijn leerkracht (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

Productiemaatschappij: Altona Filmhaus, Dream Factory Group

Cast & Regisseur

Naomi Watts

Amy Edgar
Tim Roth

Peter Edgar
Octavia Spencer

Harriet Wilson
Kelvin Harrison

Luce Edgar
Souleymane Sy Savane

West African Man
Julius Onah

Regisseur