compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Naomi Watts

Naomi Watts

Naomi Watts: films, nieuws

 

Biografie van Naomi Watts

Naomi Watts werd geboren in Engeland maar groeide op in Australië. Ze verhuisde naar Hollywood waar ze aanvankelijk kleine rollen in films op zich nam. Zo speelde ze een bijrol in "Flirting" (met Nicole Kidman) en "The Custodian" (1993).

Haar grote doorbraak liet tot 2001 op zich wachten toen ze door regisseur David Lynch werd gecast voor Mulholland Drive. Lynch deed vervolgens weer een beroep op haar in Inland Empire. In 2004 werd Watts genomineerd voor een Oscar voor haar acteerwerk in 21 Grams (met Benicio Del Toro). Ze bleef gevraagd worden door de beste regisseurs en speelde eveneens naast Hollywoods grootste sterren waarvoor haar rollen in David Cronenbergs Eastern Promises en Babel ("Brad Pitt en "Cate Blanchett") onder meer het bewijs zijn.

Sinds 2007 is Naomi Watts moeder van een zoon. Zij woont in Los Angeles met haar echtgenoot "Liev Schreiber".

Trivia over Naomi Watts

De vader van Naomi Watts was geluidstechnicus voor de legendarische band Pink Floyd.

Naomi Watts In het nieuws

(c) The Searchers

Three Generations recensie

25-10-2016 Ray (Elle Fanning) is een jongen geboren in het lichaam van een meisje. Hij wil zo snel mogelijk beginnen met de hormoonbehandeling, maar dat betekent dat er papieren moeten worden getekend door zijn ouders. Probleem: Ray’s vader is al jaren uit beeld.

(c) Remain in Light

Demolition recensie

'Niet subtiel'

13-4-2016 Jake Gyllenhaal is in tranen nadat hij zijn vrouw verliest bij een auto-ongeluk. Alleen zijn het geen echte tranen. Hij oefent het huilen in een spiegel vlak voor de begrafenis.

Speelweek 31: nu in de bioscoop

29-7-2015 BiosAgenda zet iedere week de nieuwste films op een rij in een handig overzicht. Deze week hebben we een erg leuke mix van allerlei verschillende films. De film van de week is Mission: Impossible - Rogue Nation.

Een Razzie

Razzie nominaties bekend

16-1-2014 De meeste awarduitreikingen zijn voor de allerbesten. Dit is niet het geval bij de Razzies. Een Razzie is een filmprijs voor het slechtste van Hollywood. Deze prijzen zijn dan ook niet altijd even populair bij de sterren.

Speelweek 46: deze week in première

13-11-2013 Tijdens het gure herfstweer kan je vanaf morgen weer lekker warm in de bioscoop zitten. Met zeven films hoef je je deze week niet te vervelen. De film van de week is The Young and Prodigious T.S. Spivet.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Naomi Watts Feiten

Naomi Watts in Diana (2013)
acteur, producent
Geboren 28-9-1968
Naomi Watts brak door met haar rol in David Lynchs Mulholland Drive (2001). Vervolgens speelde zij in diverse films van de beste regisseurs en met de grootste Hollywood acteurs van deze tijd.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

84 films in Den Haag deze week

84 films in Den Haag deze week84 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl