compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Boss Level

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Boss Level

Frank Grillo (Roy Pulver) en Mel Gibson (Col. Clive Ventor)

Frank Grillo (Roy Pulver) en Mel Gibson (Col. Clive Ventor)

Delen op facebook
Boss Level
Verenigde Staten, 2020, 101 min,

In Boss Level beleeft voormalige Special Forces-officier Roy Pulver elke dag opnieuw een moordaanslag op zijn leven, steeds anders maar het resultaat is steeds hetzelfde. Hij leert beetje bij beetje bij in de hoop dat hij het waarom kan ontcijferen en zijn vrouw en zoontje ooit kan redden.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Boss Level trailer en bijzonderheden

Deze film is heel lang in de maak geweest oorspronkelijk zou het Continue gaan heten naar het scenario van Chris Borey en Eddie Borey in 2010. Joe Carnahan herschreef het scenario in 2012 en kondigde dat hij de film ging maken en maakte screen-tests met Frank Grillo. Entertainment Studios Motion Pictures kocht de rechten tijdens het filmen in 2018, maar de film was niet op tijd klaar voor release datum 16 augustus 2019. Uiteindelijk liet Entertainment Studios het project vallen in juni 2020.

Trailer van Boss LevelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boss Levelhttps://i1.ytimg.com/vi/PH7_X7Qls8A/hqdefault.jpg2021-02-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Joe Carnahan maakte eerder The Grey (2012), The A-Team (2010) en Smokin' Aces (2006).
Frank Grillo maakte eerder Avengers: Endgame (2019), Captain America: Civil War (2016), Captain America: The Winter Soldier (2014), The Grey" (2012), "Zero Dark Thirty" (2012) en "Pride and Glory" (2008).

Boss Level - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boss Level in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Boss Level zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Voormalige Special Forces-officier Roy Pulver (Frank Grillo) zit vast in een oneindige tijdlus en wordt hij elke dag opnieuw vermoordt door huurmoordenaars, elke dag weer, maar elke dag anders.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De regisseur van Smokin Aces, The A-Team en The Grey is terug met het actiespektakel Boss Level.

De regisseur van Smokin Aces, The A-Team en The Grey is terug met het actiespektakel Boss Level: Ex Special Forces Officier Roy Pulver (Frank Grillo) heeft een bijzonder probleem; elke dag wordt hij op de meest uiteenlopende manieren vermoord door huurmoordenaars. Maar waarom zit hij vast in deze timeloop? En hoe redt hij zijn grote liefde Jemma (Naomi Watts) en hun zoon uit de handen van Kolonel Clive Ventor (Mel Gibson)?

Productiemaatschappij: Diamond Film Productions, Edver Films, Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Highland Film Group (HFG), Ingenious Media, Orca Entertainment Group, Paradox Film Group, Scott Free Productions, The Fyzz Facility, WarParty Films

Cast & Regisseur

Naomi Watts

Jemma Wells
Mel Gibson

Col. Clive Ventor
Frank Grillo

Roy Pulver
Ken Jeong

Chef Jake
Joe Carnahan

Regisseur

Nieuws over Boss Level