compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy: films, nieuws

 

Biografie van Melissa McCarthy

Melissa McCarthy en Paapa Essiedu in Genie
Melissa McCarthy en Paapa Essiedu in Genie

Melissa McCarthy is een Amerikaanse actrice die bekend van haar rol in de tv-serie Gilmore Girls. Haar grote doorbraak kwam met haar rol in de komedie Bridesmaids en haar hoofdrol in de tv-serie Mike & Molly.

Melissa McCarthy startte haar carrière met standup en tv-werk. In 2000 steeg haar ster snel met haar rol als Sookie in The Girlmore Girls. Deze rol speelde ze maar liefst zeven seizoenen lang.

Na The Girlmore Girls had ze enkele bijrollen in tv-series om in 2011 grote indruk te maken met haar rol in Bridesmaids. Haar rol leverde haar een Oscarnominatie op en ze werd snel gevraagd voor andere films. Zo speelde ze onder andere in The Heat en Identity Thief.

Naast haar filmwerk speelt McCarthy de hoofdrol in de komedieserie Mike & Molly.

Melissa McCarthy In het nieuws

Christian Bale als vicepresident Dick Cheney in Vice

Vice grootste kanshebber op Golden Globe

7-12-2018 De nominaties voor de Golden Globes in 2019 zijn bekend. Vice is met zes nominaties de grootste kanshebber op een award. De Belgische film Girl heeft ook een nominatie op zijn naam staan. Beautiful Boy van de Belgische regisseur Felix van Groeningen maakt ook kans op een prijs.

Beeld uit 'The Happytime Murders' (c) 2018

Sesamstraat klaagt onzedelijke poppenfilm aan (trailer)

Melissa McCarthy's poppen lijken te veel op Muppets

27-5-2018 Kinderprogramma Sesamstraat klaagt de productiemaatschappij van actrice Melissa McCarthy aan voor haar nieuwe film The Happytime Murders. De reden is dat de op Muppets lijkende poppen in deze detective zich te buiten gaan aan druggebruik, geweld, seksuele handelingen en er zelfs een ejaculatie te zien is.

Ghostbusters

Ghostbusters recensie

'Vermakelijk rommelpotje'

13-7-2016 Ghostbusters uit 1984 mag gerust een klassieker genoemd worden. De film kreeg een vervolgfilm, een TV-serie, computerspellen en nog veel meer. In 2016 is er dan eindelijk een derde film.

Melissa McCarthy speelt brievenvervalser

3-6-2016 Melissa McCarthy gaat de hoofdrol spelen in de komedie Can You Ever Forgive Me? De film gaat over Lee Israel die veel geld verdiende met het maken van vervalste brieven van beroemdheden.

Speelweek 16: nieuw in de bios!

20-4-2016 Het is weer druk deze week! Er komen tien nieuwe films uit dus we hebben een hoop te bespreken. De film van de week is Monsieur Chocolat.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Melissa McCarthy Feiten

acteur, producent, scenarioschrijver
Geboren 26-8-1970

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

71 films in Haarlem deze week

71 films in Haarlem deze week71 films zijn te zien in Haarlem deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl