compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

The Kitchen

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Kitchen

Elisabeth Moss (Claire Walsh), Melissa McCarthy (Kathy Brennan) en Tiffany Haddish (Ruby O'Carroll)

Elisabeth Moss (Claire Walsh), Melissa McCarthy (Kathy Brennan) en Tiffany Haddish (Ruby O'Carroll)

Delen op facebook
The Kitchen
Nederlandse première: 26-9-2019
Verenigde Staten, 2019, 103 min,

De vrouwen van de gangsters uit Hell's Kitchen (New York) besluiten eind jaren '70 de operaties van hun opgesloten mannen voort te zetten en moeten een bres slaan in het van oudsher mannenbolwerk.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

The Kitchen trailer en bijzonderheden

De film is de eerste grote dramaproductie voor actrice en producente Tiffany Haddish en is gebaseerd op een Vertigo-comic.

Trailer van The KitchenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Kitchenhttps://i1.ytimg.com/vi/UXSw34XZFwM/hqdefault.jpg2019-06-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrice Melissa McCarthy begon als stand up comedian in de New Yorkse scene, daarnaast bouwt ze gestaag aan een carrière als actrices en is bekend van films zoals Bridesmaids (2011) en Spy (2015). Ook actrice Elisabeth Moss — bekend van de Hulu serie 'The Handmaid's Tale' (2017) en 'Mad Men' (2007-2015) en de film The One I Love (2014) is te zien in de film.

The Kitchen - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Kitchen in de bioscoop

Wil je The Kitchen zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

De vrouwen van de gangsters uit Hell's Kitchen (New York) besluiten eind jaren '70 de operaties van hun opgesloten mannen voort te zetten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar® genomineerde scenariste van Straight Outta Compton.

New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell’s Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen.

Productiemaatschappij: Bro, Creative Wealth Media Finance, DC Vertigo, Michael De Luca Productions, New Line Cinema

Cast & Regisseur

Melissa McCarthy

Kathy Brennan
Elisabeth Moss

Claire Walsh
Tiffany Haddish

Ruby O'Carroll
Domhnall Gleeson

Gabriel O'Malley
Common

Gary Silvers
The Kitchen poster