compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Little Mermaid

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van The Little Mermaid

Halle Bailey (Ariel)

Halle Bailey (Ariel)

Delen op facebook
The Little Mermaid
Nederlandse première: 24-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 135 min,

In The Little Mermaid sluit de jonge zeemeermin Ariel een pact met een zeeheks. Ze ruilt haar mooie stem in voor een stel benen, zodat ze de wereld boven water kan ontdekken en indruk kan maken op een prins. Maar deze pact blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Bekijk bij:

The Little Mermaid trailer en bijzonderheden

Live-action versie van The Little Mermaid (1989).

Trailer van The Little MermaidBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Little Mermaidhttps://i1.ytimg.com/vi/up-MjJme6i0/hqdefault.jpg2023-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Little Mermaid - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Little Mermaid in de bioscoop

Wil je The Little Mermaid zien? Koop of huur de film hier:Een jonge zeemeermin sluit een deal met een zeeheks om haar mooie stem in te ruilen voor menselijke benen, zodat ze de wereld boven water kan ontdekken en indruk kan maken op een prins.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die dolgraag meer wil weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze die wereld bezoekt, valt ze als een blok prins Eric en neemt ze grote risicos om haar hart te volgen.

The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Productiemaatschappij: Lucamar Productions, Marc Platt Productions, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur