compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jason Bateman

Jason Bateman

Jason Bateman: films, nieuws

 

Biografie van Jason Bateman

Matthew Maher, Matt Damon en Jason Bateman in Air
Matthew Maher, Matt Damon en Jason Bateman in Air
Jason Bateman's acteursloopbaan begon in 1981 toen hij een rol kreeg in het televisiedrama "Little House on the Prairie". In het midden van de jaren '80 had hij zich opgewerkt tot tieneridool, door te verschijnen in shows als "The Hogan Family". Voor deze show regisseerde hij op zijn achttiende drie afleveringen; wat hem de jongste regisseur ooit maakte. De tien jaar daarna stond zijn carrière op een laag pitje en speelde hij enkel in een aantal tv-series.

In 2002 verscheen Bateman echter in de komedie The Sweetest Thing, samen met Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair. De afgelopen jaren verscheen Bateman in films als: Starsky & Hutch met Ben Stiller en Owen Wilson; Dodgeball met Vince Vaughn en "Smoking Aces" met Ryan Reynolds en Ben Affleck. Dit jaar zal hij onder andere verschijnen in het filmdrama The Kingdom en in de komedie Juno.

Trivia over Jason Bateman

Air trailer
Sinds 2001 is Jason Bateman getrouwd met actrice Amanda Anka, de dochter van zanger en acteur Paul Anka.

Jason Bateman In het nieuws

Speelweek 29: nieuw in de bios!

20-7-2016 Er komen lekker veel films uit deze week, met veel grote titels. De film van de week is De GVR, de nieuwe Spielberg naar het boek van Roald Dahl.

Nieuwe regieklus voor Jason Bateman

29-10-2014 Jason Bateman gaat weer regisseren. Dit deed hij eerder met de film Bad Words waarmee hij zijn regiedebuut maakte. De nieuwste film zal IPO Man heten en is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Bateman zal ook de hoofdrol op zich nemen.

Speelweek 16: deze week in première

17-4-2013 Elke week zet BiosAgenda.nl de nieuwste premieres op een rij: deze week is dat niet anders. We hebben deze week zeven nieuwe films. De film van de week is Safe Haven.

Cast 'This Is Where I Leave You' krijgt vorm

30-5-2012 Het boek This Is Where I Leave You van Jonathan Tropper wordt verfilmd. De film krijgt een cast met heel veel grote namen. Zo zouden Malin Akerman en Jason Sudeikis aan de film meedoen.

Arrested Development

Toch een Arrested Development film?

3-10-2011 De komische serie Arrested Development kende een harde kern van fans maar uiteindelijk kreeg de serie maar drie seizoenen. Er werd jaren lang gesproken over een film maar die kwam er nooit.

Laatste filmnieuws

Jason Bateman Feiten

acteur, producent, regisseur, stemacteur
Geboren 14-1-1969
Jason Bateman's doorbraak kwam in 2002 met The Sweetest Thing. De afgelopen jaren verscheen Bateman in films als: Starsky & Hutch, Dodgeball en "Smoking Aces".

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

78 films in Den Haag deze week

78 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl