compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Game Night

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Game Night

Delen op facebook
Game Night
Nederlandse première: 22-2-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,

Een vriendengroep doet mee aan een spel, waarbij ze een moordmysterie moeten oplossen. Maar het spel wordt realistischer dan ze lief is.

Bekijk bij:

NETFLIX

Game Night trailer en bijzonderheden

De soundtrack is van Cliff Martinez, die rond 1985 drummer was van de toen piepjonge rockband The Red Hot Chili Peppers.

Trailer van Game NightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Game Nighthttps://i1.ytimg.com/vi/OEtgdLkWSZE/hqdefault.jpg2017-11-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jason Bateman is onder andere bekend van de hoog gewaardeerde serie "Arrested Development" en de film Horrible Bosses. Het scenario van die film werd geschreven door één van de regisseurs van Game Night, Jonathan M. Goldstein. Tegenspeelster Rachel McAdams is onder andere bekend van Mean Girls.

Game Night - Bioscopen, Tijden & Tickets

Game Night in de bioscoop

Wil je Game Night zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een groep vrienden doet mee aan een hyperrealistisch spel: los het moordmysterie op. Maar spel wordt realistischer dan ze lief is. Met Jason Bateman en Rachel McAdams.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, TV-serie Arrested Development) en Oscar® genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night.

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, tv-serie Arrested Development, Ozark) en de voor een Oscar® genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night.
De hoofdrollen van Max en Annie worden vertolkt door Bateman en McAdams. Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Kyle Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Elke stap leidt weer tot een onverwachtse nieuwe wending. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt óf het leukste spel ooit, óf ... game over.

Productiemaatschappij: Aggregate Films, Chapman/Leonard Studio Equipment, Davis Entertainment, Karo Premiere, New Line Cinema, Otto Nemenz International, Transportation Resources, Warner Bros.