compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer Garner: films, nieuws

 

Biografie van Jennifer Garner

Jennifer Garner in Peppermint
Jennifer Garner in Peppermint
Voor Jennifer Garner doorbrak op het witte doek heeft zij gedanst en saxofoon gespeeld; na haar dramaopleiding aan Denison University verscheen zij in verschillende theaterproducties en tv-series. Kort daarna kreeg zij haar eerste bescheiden filmrollen; onder andere in Woody Allen's Deconstructing Harry.

Haar doorbraak kwam met haar rol in Dude, Where's My Car; hierin speelde zij Ashton Kutcher's vriendinnetje. Vervolgens verscheen zij in kaskraker Pearl Harbor, als zuster Sandra. In deze film werkte zij samen met haar toekomstige echtgenoot Ben Affleck.

Garner maakte veel naam door haar rol in tv-serie "Alias"; al na een half seizoen won zij de award 'voor beste actrice in een tv-serie - drama'. Gedurende de looptijd van de serie ontving zij Golden Globe en Emmy nominaties en won zij de Actor Award van het Screen Actors Guild. Het vierde seizoen van Alias regisseerde Garner zelf.

Na haar succes met Alias stortte Garner zich weer op haar filmcarrière. Zij verscheen onder andere in: Daredevil met Ben Affleck; 13 Going On 30 en Catch and Release. In 2007 verscheen zij in The Kingdom, met Jamie Foxx en Jason Bateman en in Juno eveneens met Bateman.

Trivia over Jennifer Garner

Jennifer Garner staat erom bekend dat zij haar eigen stunts doet.

Jennifer Garner In het nieuws

Emma Thompson in Men, Women en Children

17-12-2013 Emma Thompson en Dean Norris zijn toegevoegd aan de cast van "Men, Women en Children". Adam Sandler, Judy Greer, Jennifer Garner en "Rosemaire Dewitt" zullen ook in deze film te zien zijn. Men, Women en Children gaat over hoe het internet de tieners en ouders van tegenwoordig beïnvloedt. Of de film ook in Nederland uitkomt is niet bekend.

Jared Leto acteert weer

7-11-2012 Jared Leto zagen we tegenwoordig vaker als frontman van de band 30 Seconds To Mars dan als acteur. Nu is hij eindelijk weer eens aan het acteren geslagen. Hij gaat een rol spelen in "The Dallas Buyer's Club", naast Matthew McConaughey en Jennifer Garner.

Vince Vaughn meest rendabele acteur

Nicole Kidman levert minste geld op

23-7-2008 Het aantal acteurs dat meer dan 20 miljoen dollar betaald krijgt voor een film slinkt, omdat filmstudio's het niet voor elkaar krijgen om de hoge salarissen om te zetten in extra winst. Het zakentijdschrift Forbes heeft een toplijst samengesteld met de meest rendabele filmsterren.

Laatste filmnieuws

Jennifer Garner Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 17-4-1972
Jennifer Garner's doorbraak kwam met haar rol in "Dude Where's My Car". Garner maakte veel naam door haar rol in tv-serie "Alias". Na haar succes met Alias verscheen Garner onder andere in Daredevil en 13 Going On 30.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

75 films in Utrecht deze week

75 films in Utrecht deze week75 films zijn te zien in Utrecht deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl