compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Peppermint

Peppermint

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama, thriller

Pitch van Peppermint
Delen op facebook
Peppermint
Nederlandse première: 6-9-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,
Een vrouw wordt een wraakengel nadat haar man en dochter voor haar ogen worden geliquideerd door een drugsbende. Zij neemt het recht in eigen hand en jaagt op de drugsbende en op de corrupte politie- en juridische macht.
trailer en bijzonderheden over Peppermint
Jennifer Garner trainde intensief met haar stunt-dubbel van afgelopen 20 jaar voor deze rol en verrichtten het merendeel van de stunts zelf.
Aanloop van Peppermint
Regisseur Pierre Morel regisseerde eerder de succesvolle Taken (2008).
BioscoopAgenda van Peppermint

Peppermint in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Peppermint zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vrouw wordt een wraakengel nadat haar man en dochter voor haar ogen worden geliquideerd door een drugsbende. Zij neemt het recht in eigen hand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!