compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wakefield

Wakefield

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

drama

Pitch van Wakefield
Bryan Cranston (Howard Wakefield)
Bryan Cranston (Howard Wakefield)
Delen op facebook
Wakefield
Nederlandse première: 20-7-2017
Verenigde Staten, 2016, 106 min,
Howard Wakefield heeft ogenschijnlijk een prima leven met een baan als advocaat. Maar op een dag breekt hij en verlaat zijn vrouw en dochters. Hij gaat stiekem op zolder wonen en observeert zijn gezin door gaten in het plafond.
trailer en bijzonderheden over Wakefield
Deze film is gebaseerd op een kort verhaal van E.L. Doctorow, oorspronkelijk gepubliceerd in the New Yorker in 2008.
Aanloop van Wakefield
Howard Wakefield wordt gespeeld door Bryan Cranston, bekend van Breaking Bad en Malcolm in the Middle. Ook was hij te zien in Drive en Argo.
BioscoopAgenda van Wakefield

Wakefield in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wakefield zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 23 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Howard Wakefield heeft ogenschijnlijk een prima leven met een baan als advocaat. Maar op een dag breekt hij en gaat hij stiekem op zolder wonen en observeert zijn gezin door gaten in het plafond. Met Bryan Cranston.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen?

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?