compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Wakefield

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Wakefield

Bryan Cranston (Howard Wakefield)

Bryan Cranston (Howard Wakefield)

Delen op facebook
Wakefield
Nederlandse première: 20-7-2017
Verenigde Staten, 2016, 106 min,

Howard Wakefield heeft ogenschijnlijk een prima leven met een baan als advocaat. Maar op een dag breekt hij en verlaat zijn vrouw en dochters. Hij gaat stiekem op zolder wonen en observeert zijn gezin door gaten in het plafond.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Wakefield trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op een kort verhaal van E.L. Doctorow, oorspronkelijk gepubliceerd in the New Yorker in 2008.

Trailer van WakefieldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wakefieldhttps://i1.ytimg.com/vi/d-TOO07f92E/hqdefault.jpg2017-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Howard Wakefield wordt gespeeld door Bryan Cranston, bekend van Breaking Bad en Malcolm in the Middle. Ook was hij te zien in Drive en Argo.

Wakefield - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wakefield in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen?

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Productiemaatschappij: Chapman/Leonard Studio Equipment, Digital Post Services, Dominion Pictures, Mockingbird Pictures, Sessions Payroll Management, Stone Management

Cast & Regisseur

Jennifer Garner

Diana Wakefield
Bryan Cranston

Howard Wakefield
Robin Swicord

Regisseur

Nieuws over Wakefield