compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jessica Biel

Jessica Biel

Jessica Biel: films, nieuws

 

Biografie van Jessica Biel

Jessica Biel en Scarlett Johansson in Hitchcock
Jessica Biel en Scarlett Johansson in Hitchcock
Jassica Biel wilde eigenlijk een musicalster worden maar door haar gewaardeerde schoonheid deed ze op jonge leeftijd de stap van zangeres naar modellenwerk. Daarna werd ze gecast voor de tv-serie 7th Heaven waarin ze enkele jaren speelde en nog af en toe verschijnt.

Na haar rol in 7th Heaven werd ze een door veel regisseurs gewilde actrice. Al op veertienjarige leeftijd speelde ze haar eerste filmrol in Ulee's Gold (1997). Enkele jaren later verscheen ze o.a. in The Rules of Attraction (2002) en Blade: Trinity (2004).

In The Illusionist (2006) speelt Jessica Biel een vrouw uit een koninklijke familie waarop een illusionist Edward Norton verliefd wordt.

Trivia over Jessica Biel

Werd uitverkozen tot meest sexy vrouw door het Esquire magazine in 2005.

Speelde twee keer de rol van het vriendinnetje van Chris Evans waarmee ze ook daadwerkelijk een relatie had.

Sinds januari 2007 heeft Biel een relatie met zanger Justin Timberlake en in juni 2008 werd bekend dat ze gingen samenwonen.

Jessica Biel In het nieuws

Razzie-genomineerden bekend gemaakt

9-1-2013 De nominaties van de tegenhanger van de Oscar, de Razzies, zijn bekend gemaakt. Vooral The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 moet het dit jaar ontgelden.

Jessica Biel niet in The Wolverine

19-7-2012 Jessica Biel zou als Viper in de nieuwe X-men spin-off the Wolverine spelen. Gesprekken tussen regisseur James Mangold en Biel hebben uiteindelijk tot niets geleid en er wordt een andere actrice gezocht.

Jessica Biel in Alfred Hitchcock and the Making of Psycho

26-3-2012 "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" is een film die gaat over de totstandkoming van de film Psycho. Eerder wisten Scarlett Johansson en Anthony Hopkins zich bij de vast te voegen. Nu komt daar ook Jessica Biel bij.

Still uit de originele film met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol

Beckinsale, Biel en Nighy in Total Recall

26-5-2011 Er wordt steeds meer duidelijk over de remake van Total Recall, het Philip K. Dick boek dat in 1990 werd verfilmd door Paul Verhoeven.

Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag

Jessica Biel Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 3-3-1982
Jassica Biel werd na zang- en modellenwerk actrice in 7th Heaven. Hierna begon ze aan een succesvolle carrière als filmactrice en speelde o.a. in "Blade: Trinity (2004)" en The Illusionist (2006).

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

69 films in Groningen deze week

69 films in Groningen deze weekVandaag wordt er in Groningen maar liefst 104 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl