compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Adam Sandler

Adam Sandler

Adam Sandler: films, nieuws

 

Biografie van Adam Sandler

Adam Sandler ontdekte plotseling dat hij talent had voor komedie toen hij spontaan op het podium stapte in een comedy club. Hij besloot kunst te studeren aan de universiteit van New York en vulde zijn talent aan met techniek.

In 1987 deed hij zijn eerste TV-optreden in "The Cosby Show". Vervolgens werd hij ook gevraagd voor "Saturday Night Live", de TV-show die talloze sterren voortbracht in de VS. Vanaf 1992 kreeg Sandler ook diverse filmrollen aangeboden zoals in "Coneheads" en Billy Madison.

Grote filmrollen lieten vervolgens niet lang op zich wachten en Sandler vestigde zijn reputatie definitief door hoofdrollen in o.a. Big Daddy, Anger Management en Click.

Trivia over Adam Sandler

Speelde samen met Drew Barrymore in zowel The Wedding Singer als 50 First Dates.

Adam Sandler In het nieuws

Nieuwe trailer Hotel Transylvania 3 online

21-11-2017 De eerste trailer van Hotel Transylvania 3: Summer Vacation staat online. Ditmaal gaan Dracula en zijn vrienden met een cruise mee.

Speelweek 11: nu in de bioscoop

11-3-2015 Dementie, driesterrenrestaurants, een leraar in Algerije en nog veel meer: er komen weer lekker veel verschillende films uit in de bioscoop. De film van de week is Still Alice.

Adam Sandler tekent voor vier exclusieve Netflix films

2-10-2014 Adam Sandler heeft ingestemd met het produceren en acteren in vier films die exclusief op Netflix te zien zullen zijn. De kijkcijfers van Sandler's films blijven consistent. Sandler is onder andere te zien in Big Daddy en Click.

Speelweek 30: nieuw in de bioscoop

23-7-2014 Elke week zet BiosAgenda de nieuwe films die uitkomen op een rijtje. Deze week komen er zes nieuwe films uit en de film van de week is The Homesman.

TV-tip: 50 First Dates, 20:30 op RTL5

16-7-2014 Henry wordt verliefd op Lucy die aan kortetermijn-geheugenverlies lijdt. Henry moet dus elke keer opnieuw zijn best doen, zodat Lucy steeds weer verliefd op hem wordt. Met Adam Sandler en Drew Barrymore

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Adam Sandler Feiten

Adam Sandler in The Cobbler
acteur, producent, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 9-9-1966
Adam Sandler werd bekend via standup comedy en TV-series als the Cosby Show en Saturday Night Love. Vervolgens speelde o.a. in de films Big Daddy en Click.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

59 films in Utrecht deze week

59 films in Utrecht deze weekVandaag wordt er in Utrecht maar liefst 156 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl