compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Chris Rock

Chris Rock

Chris Rock: films, nieuws

 

Biografie van Chris Rock

Chris Rock startte zijn carrière als stand-up comedian in New York. Hij had al twaalf jaar ervaring op het podium toen zijn acteerdebuut kwam in Beverly Hills Cop II.

In de jaren '90 speelde Rock voornamelijk kleine rollen in o.m. Boomerang, "Beverly Hills NInja" en Lethal Weapon 4. Daar kwam verandering in toen hij zelf scripts begon te schrijven en zelf de hoofdrol speelde in o.m. Down to Earth en Head of State. Vanaf dat moment was Chris Rock een gevestigde naam in Hollywood en kreeg hij grotere rollen in o.m. Bad Company, The Longest Yard, Madagascar en I Think I Love My Wife.

Chris Rock In het nieuws

Louis C.K.

Louis C.K. keert terug naar regiestoel

6-5-2015 Komiek Louis C.K. gaat voor het eerst in veertien jaar een film regisseren. Hij neemt voor de komedie I'm a Cop zowel de regie en het script als de hoofdrol voor zijn rekening.

Still uit The Possession

Deze week in première: speelweek 38

19-9-2012 De zomer is nu toch echt afgelopen. Het regent en dat betekent dat de bioscopen vol lopen. Morgen gaan er zeven films in premiere. We zetten ze zoals even op een rij.

Geruchten over Three men and a baby remake

3-8-2011 Er gaan momenteel geruchten dat Adam Sandler bezig is met een remake van Three Men and a Baby. David Spade, Chris Rock en Rob Schneider zouden de hoofdrollen gaan spelen. Disney ontkent echter de geruchten tot nu toe.

Laatste filmnieuws

Chris Rock Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 7-2-1965
Begon als stand-up comedian en kreeg voor het eerst een rol in "Beverly Hills Ninja II". Kreeg langzaam maar zeker grotere rollen aangeboden en speelde in o.m. The Longest Yard, Bad Company en I Think I Love My Wife.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+