compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Kevin James

Kevin James

Kevin James: films

 
Biografie van Kevin James
Kevin James begon zijn carrière als stand-up comedian. Hij verwierf enige bekendheid met zijn optredens op het Amerikaanse komediekanaal Comedy Central. Na enkele gastoptredens in de sitcom 'Everybody Loves Raymond' werd een sitcom ontwikkeld met James in de hoofdrol: 'The King of Queens'. De serie werd van 1999 tot 2007 uitgezonden. In 2006 onving James een Emmy voor zijn acteerprestatie in de serie.

Zijn debuut op het witte doek kwam in 2004 in de komedie 50 First Dates, waarin hij een klein bijrolletje had. Zijn eerste grote rol kreeg hij dankzij Will Smith, die een fan was van 'The King of Queens' en hem voordroeg voor een rol in Hitch.

In 2006 sprak hij de stem in van Otis de Koe in de animatiefilm Barnyard. Na het eindigen van 'The King of Queens' is James meer en meer te zien in films. In 2007 speelde hij naast Adam Sandler in de komedie I Now Pronounce You Chuck and Larry.
Trivia over Kevin James
- Ontmoette zijn vrouw tijdens een blind date.
- Werd door Will Smith aangeraden voor de rol in Hitch.
Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
Kevin James Feiten
Kevin James foto King of Queens© imdb.com
acteur, producent, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 26-4-1965
Kevin James verwierf bekendheid met stand-up comedy. in 1999 kreeg hij zijn eigen sitcom 'The King of Queens'. In 2004 maakte hij zijn filmdebuut in 50 First Dates. Hij was ook te zien in de komedies Hitch en I Now Pronounce You Chuck and Larry
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
68 films in Eindhoven deze week
68 films in Eindhoven deze week68 films zijn te zien in Eindhoven deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl