compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Hotel Transylvania

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Hotel Transylvania

Hotel Transylvania filmstill

Hotel Transylvania filmstill

Delen op facebook
Hotel Transylvania
Nederlandse première: 19-12-2012
Verenigde Staten, 2012, 91 min,

Dracula, de trotse eigenaar van hotel Transylvania, bereidt zich voor op de 118de verjaardag van zijn dochter Mavis. Alles gaat volgens plan en alle VIP monsters zijn uitgenodigd. Nouja, dat dacht hij. Jonathan, een tiener en bovenal een mens , zet voet in zijn hotel en valt als een blok voor Mavis. Maar dit laat Dracula niet zomaar gebeuren!

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Hotel Transylvania trailer en bijzonderheden

In de Engelstalige versie zou Miley Cyrus eerst de stem van Mavis inspreken, maar wegens drukte is ze hier van afgestapt. Selena Gomez is voor haar in de plaats gekomen. In Nederland is echter alleen de Nederlandstalige versie te zien.

Trailer van Hotel TransylvaniaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hotel Transylvaniahttps://i1.ytimg.com/vi/B05_ON8qzuM/hqdefault.jpg2012-12-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is Genndy Tartakovsky eerste productie. Hij is bekend van onder meer de animatie van Star Wars: Clone Wars en The Powerpuff Girls.

Hotel Transylvania - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hotel Transylvania in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Sony Pictures Animation, Sony Pictures Imageworks (SPI), Sony Pictures Releasing

Cast & Regisseur

Nieuws over Hotel Transylvania