compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Amsterdam

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Amsterdam

Rami Malek (Tom Voze), Anya Taylor-Joy (Libby Voze) en Margot Robbie (Valerie Voze)

Rami Malek (Tom Voze), Anya Taylor-Joy (Libby Voze) en Margot Robbie (Valerie Voze)

Delen op facebook
Amsterdam
Nederlandse première: 27-10-2022
Japan, Verenigde Staten, 2022, 134 min,

In Amsterdam zijn drie vrienden getuige van een moord in de jaren '30, worden ervoor beschuldigd en ontdekken een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Amsterdam trailer en bijzonderheden

Deze film is geïnspireerd op het Business Plot, een politieke samenzwering uit 1933 waarin rijke Amerikaanse zakenlieden en bankiers een militaire staatsgreep beraamden om president Franklin D. Roosevelt omver te werpen en hem te vervangen door een fascistische veteranenorganisatie onder leiding van de generaal-majoor van het Amerikaanse Korps Mariniers Smedley Butler.

Trailer van AmsterdamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Amsterdamhttps://i1.ytimg.com/vi/qe3gxYo_QAc/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David O. Russell regisseerde eerder Joy (2015), American Hustle (2013) en Silver Linings Playbook (2012).
Christian Bale hoort tot de Hollywood-elite en speelde onder meer in Thor: Love and Thunder (2022), Le Mans ‘66 (2019), Vice (2018) en The Dark Knight Rises (2012).
John David Washington is een rijzende ster in Hollywood en speelde eerder in Tenet (2020), BlacKkKlansman (2018) en The Old Man and the Gun (2018).
Margot Robbie is zeer productief en acteerder in meer dan 12 films in vijf jaar waaronder "The Suicide Squad (2021), "Birds of Prey" (2020), "Bombshell" (2019), "Once Upon a Time ... in Hollywood" (2019) en "Mary Queen of Scots" (2018).

Amsterdam - Bioscopen, Tijden & Tickets

Amsterdam in de bioscoop

Wil je Amsterdam zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

In de jaren dertig zijn drie vrienden getuige van een moord, worden ervoor beschuldigd en ontdekken een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. De film toont een fascinerend verhaal, dat op briljante wijze historische feiten met fictie verweeft. Het is een film van 20th Century Studios en geregisseerd door gerenommeerd filmmaker David O. Russell.

Productiemaatschappij: 20th Century Studios, Canterbury Classic, Forest Hill Entertainment, New Regency Productions, Regency Enterprizes

Cast & Regisseur

Robert De Niro

General Gil Dillenbeck
Christian Bale

Burt Berendsen
Matthias Schoenaerts

Detective Lem Getweiler
Margot Robbie

Valerie Voze
Zoe Saldana

Irma St. Clair (as Zoe Saldaña)
Chris Rock

Milton King