compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Louis C.K. keert terug naar regiestoel

Louis C.K. keert terug naar regiestoel

Komiek Louis C.K. gaat voor het eerst in veertien jaar een film regisseren. Hij neemt voor de komedie I'm a Cop zowel de regie en het script als de hoofdrol voor zijn rekening.

Delen op facebook
Louis C.K.

Louis C.K.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

I'm a Cop volgt een depressieve vrijwilligers-agent (Louis Clarke-Clare) die het moeilijk krijgt na de dood van zijn moeder. Zij was een gevierde politie-agent dus besluit C.K.'s personage om ook een échte agent te worden.

C.K.'s laatste regieklus was de blaxploitation komedie 'Pootie Tang' (2001) met Chris Rock. Deze film was een flop in de box office maar werd daarna een soort cult hit. C.K. werd echter al tijdens het post-productie proces door de filmstudio van het project afgehaald. Hij verklaarde in 2011 in een interview dat hij alleen nog een film zou maken als hij volledige zeggenschap had. Blijkbaar is zijn mening hierover ietwat veranderd.

De komiek speelde bijrollen in films als Blue Jasmine en American Hustle. Ook was hij te zien in de komedieserie 'Parks and Recreation' en natuurlijk zijn eigen serie 'Louie'. I'm a Cop wordt zijn eerste grote rol in een speelfilm.

Er is nog niets bekend over de releasedatum van I'm a Cop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.