compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 51/ 2008

Box Office Update - week 51/ 2008

Australia behaalt slechts vierde plaats

23-12-2008 De grote filmproductie Australia komt deze week niet verder dan de vierde plaats in de box office. Oorlogswinter stijgt van de derde naar de eerste plaats.

Delen op facebook

Hoge verwachtingen waren er rondom Australia, de nieuwe productie van de maker van Moulin Rouge en Romeo + Juliet. De romantische western met Nicole Kidman en Hugh Jackman in de hoofdrol behaalde echter slechts de vierde plaats in de top tien afgelopen weekend.

Met de Nederlandse film Oorlogswinter ging het beter, die steeg van de derde naar de eerste plaats. Wie weet de kerstfilm van dit jaar? De echte kerstfilm, met de alternatieve titel voor Nederland Anywhere But Home (in Amerika werd de film uitgebracht onder de naam Four Christmases), kwam niet verder dan de achtste plaats.

Madagascar: Escape 2 Africa behield zijn tweede en The Day the Earth Stood Still daalde van de eerste naar de derde plaats. Wit licht, High School Musical 3 en Quantum of Solace zakten alle drie één plaats en belandden respectievelijk op de vijfde, zesde en zevende plaats. Op de negende en tiende plaats stonden Twilight en Vicky Cristina Barcelona.

De laatste week van december is altijd een rustige of zelfs stilstaande week op filmgebied. Er komt dan ook maar één nieuwe film uit deze week. Bedtime Stories is een echte kerstfilm over de magische werkelijkheid van verhalen voor het slapen gaan. Adam Sandler, Guy Pearce en Courteney Cox spelen de hoofdrol.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.