compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 31/ 2008

Box Office Update - week 31/ 2008

Een mummie en een robot op de tweede en derde plaats.

5-8-2008 Dit weekend kwamen de nieuwe Mummy en de robot animatie film Wall- E binnen op de tweede en derde plaats. The Dark Knight behield zijn eerste plaats.

Delen op facebook

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, die The Dark Knight net niet versloeg in de Amerikaanse box office, komt in Nederland ook op de tweede plaats terecht, met een opbrengst van bijna 500 duizend euro. De computer animatiefilm Wall-E van Pixar volgt de nieuwe Mummy op de voet met een opbrengst van bijna 450 duizend euro op de derde plaats.

The Dark Knight behoudt zijn eerste plaats en heeft in de afgelopen twee weken bijna twee miljoen euro opgebracht. Mamma Mia! en Hancock worden door de twee nieuwkomers van hun plaats geschopt en staan nu op respectievelijk de vierde en zesde plaats. Sex and the City en The Chronicles of Narnia: Prince Caspian zakken ook behoorlijk en belanden op de achtste en negende plaats.

Deze week komt de film van de serie The X-Files uit, The X-Files: I Want to Believe. De komedie You Don't Mess with the Zohan met Adam Sandler als kapper zal in veertig bioscopen draaien. De Nederlandse versie van de avontuurlijke familiefilm Nim's Island komt ook uit. Naast deze drie commerciële films zullen het drama Fireflies in the Garden met Willem Dafoe en Julia Roberts, het Spaanse detectivedrama Mataharis en de fantasy film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale vanaf donderdag in de bioscopen draaien.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.