compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston: films, nieuws

 

Biografie van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston en T.J. Miller in Office Christmas Party
Jennifer Aniston en T.J. Miller in Office Christmas Party
Jennifer Aniston werd wereldberoemd dankzij haar rol van Rachel in de sitcom 'Friends'. In 1994 won ze een Golden Globe voor deze rol.

Net voordat haar carrière een sprong maakte, was Aniston al te zien in de horrorfilm Leprechaun, die niet veel stof deed opwaaien. Vanaf 1996 speelde ze in voornamelijk romantische komedies als The Object of My Affection, Along Came Polly, Bruce Almighty en The Break-Up.

Na de tiende en laatste episode van 'Friends' richtte Aniston zich meer op haar acteercarrière op het witte doek. Daarbij richt ze zich vooral op romantische komedies zoals The Bounty Hunter en Just Go with It.

Trivia over Jennifer Aniston

Jennifer Aniston was jarenlang samen met Brad Pitt. De twee gingen uit elkaar en Brad Pitt kreeg toen een relatie met Angelina Jolie. Jennifer Aniston heeft sindsdien echter minder geluk in de liefde.

Jennifer Aniston In het nieuws

MD-06487.CR2

Speelweek 17: nieuw in de bios!

27-4-2016 Fijne Koningsdag! Het belooft geen mooie dag te worden: reden te meer om naar de bioscoop te gaan! Er komen zes nieuwe films uit en de film van de week is Mother's Day.

Nieuwe Razzie Award in het leven geroepen

14-1-2015 De nominaties voor The Razzies van 2014 zijn naar buiten gebracht. Eerder cirkelde de gelekte lijst al rond op internet, nu is hij opgeschoond en compleet. Op de lijst is er ook een nieuwe categorie te zien, genaamd 'The Razzie Redeemer Award'.

Golden Globes 2015 winnaars

12-1-2015 De 72e editie van de Golden Globes heeft de uitslagen bekend gemaakt. Eerder werden de nominaties bekend gemaakt. Dit zijn de winnaars van de Golden Globes 2015.

Michael Keaton in Birdman

Golden Globes 2015 nominaties bekend

11-12-2014 Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt van The Golden Globes. De film Birdman is maar liefst zeven keer genomineerd.

Speelweek 38: nieuw in de bioscoop

17-9-2014 Een interessante week, met de spotlight op Dorsvloer vol Confetti van Nederlandse makelij. Maar liefst 4 van de 6 films zijn boekverfilmingen. Ook Daniel Radcliffe is te zien in What If, een romantische komedie.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Jennifer Aniston Feiten

Jennifer Aniston in Just Go with It
acteur, stemacteur
Werd bekend bij het grote publiek dankzij de rol van Rachel in de sitcom 'Friends'. Speelde daarnaast in romcoms als Along Came Polly, Bruce Almighty en The Break-Up.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

82 films in Utrecht deze week

82 films in Utrecht deze weekVandaag wordt er in Utrecht maar liefst 110 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl