compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Friends 25th: The One With The Anniversary

Friends 25th: The One With The Anniversary

**1/200
Waardering: 2.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

komedie

Pitch van Friends 25th: The One With The Anniversary
Friends 25th: The One With The Anniversary filmstill
Friends 25th: The One With The Anniversary filmstill
Delen op facebook
Friends 25th: The One With The Anniversary
Nederlandse première: 20-10-2019
2019,
Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K
trailer
BioscoopAgenda van Friends 25th: The One With The Anniversary

Friends 25th: The One With The Anniversary in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun oude BFF's - Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe - om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.
Friends 25: The one with the anniversary vindt eenmalig plaats op zondag 20 oktober in bioscopen door heel Nederland. Tickets zijn vanaf vrijdag 20 september verkrijgbaar via de reguliere voorverkoopadressen.