compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Friends the Movie op komst

Friends the Movie op komst

Succes Sex and the City inspireert sitcom-acteurs

Na het succes van Sarah Jessica Parker en haar vriendinnen in de verfilming Sex and the City konden de bekendste zes vrienden van de televisie niet achterblijven. Alle zes de betrokken acteurs hebben aangegeven deel te willen nemen aan een filmversie van de sitcom Friends.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De zes hoofdrolspelers Courteney Cox (Monica), Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), Lisa Kudrow (Phoebe), David Schwimmer (Ross) en Jennifer Aniston (Rachel) zullen nog eenmaal in de huid van de zes vrienden kruipen. Aniston was de enige 'friend' die niet direct enthousiast werd. Zij timmerde na het beëindigen van de serie in 2004 hard aan haar filmcarrière (The Break-Up, Rumor Has It).

De verwachtingen voor een filmversie zijn hooggespannen, hoewel er veel aandacht zal moeten gaan naar de toonzetting van de film. Zowel Cox als Aniston hebben hun eigen productiebedrijf, dus zullen ze zelf hun invloed op de vorm van de film uit kunnen oefenen.

Friends draaide om het leven en de onderlinge relaties van zes vrienden in Manhattan. Aan het eind van de serie waren zowel Ross en Rachel als Chandler en Monica getrouwd. Ook Phoebe eindigde de serie getrouwd. Alleen Joey bleef single, maar kreeg wel zijn eigen naar hem zelf genoemde spin-off.

Ingewijden melden dat een filmversie binnen anderhalf jaar op het witte doek gebracht kan worden. Behalve de hoofdrolspelers zijn nog geen details bekend over de film.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.