compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ben Stiller

Ben Stiller

Ben Stiller: films, nieuws

 

Biografie van Ben Stiller

Austin Abrams en Ben Stiller in Brad's Status
Austin Abrams en Ben Stiller in Brad's Status
Ben Stiller is in de wereld van de filmkomedie terecht gekomen door zijn ouders. Beide waren komedianten en zorgden dat Ben al vroeg met acteren in aanraking kwam.

Voordat hij in Hollywood terecht kwam, speelde hij enkele jaren in het theater. Zijn eerste grote filmrol was die van Dainty in Empire of the Sun (1987) geregisseerd door Steven Spielberg. Begin jaren negentig ging hij minder acteren en verrichte hij meer werk achter de camera. Door deze ervaring kreeg hij zijn eigen satirische TV-show "The Ben Stiller Show".

Na diverse kleinere projecten als acteur, regisseur en producent kwam Ben Stiller weer volledig in de spotlights te staan door zijn rol in There's Something About Mary (1998). Andere grote successen had hij met Meet the Parents (2000) en Meet the Fockers (2004). In 2006 verscheen in de Verenige Staten opnieuw een film met Ben Stiller in de hoofdrol. In Night at the Museum speelt hij een museumbewaker die voor grote verrassingen komt te staan.

Trivia over Ben Stiller

Zijn ouders verschijnen af en toe kort in zijn films.

Ben Stiller In het nieuws

Ben Stiller en Austin Abrams, still uit Brad's Status © 2017 Amazon Studios

Interview Ben Stiller en Austin Abrams over Brad's Status

Ben Stiller: "Moeilijke zaken vormen een onderdeel van ieders leven"

29-9-2017 Biosagenda sprak Ben Stiller en Austin Abrams tijdens het Toronto International Film Festival over het vinden van de juiste chemie in de film Brad's Status, je afmeten aan anderen en drummen in je high school band.

Razzies maakt genomineerden bekend

Array

23-1-2017 Vandaag zijn voor de 37e keer de genomineerden bekend gemaakt voor Golden Raspberry Awards, ook wel bekend als The Razzies, de prijzen voor de slechtste films.

DEADPOOL<br />
<br />
Ryan Reynolds is Marvel Comics? most unconventional anti-hero, DEADPOOL.<br />
<br />
Photo Credit: Joe Lederer<br />
<br />
TM &  2015 Marvel & Subs. TM and  2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All ri

Speelweek 6: nu in de bioscoop

Array

10-2-2016 Carnaval is weer voorbij dus je kunt met je brakke hoofd weer naar de bioscoop toe. En anders is er altijd wel een andere goede reden! Er komen tien nieuwe films uit en de film van de week is Deadpool.

Speelweek 31: nu in de bioscoop

Array

29-7-2015 BiosAgenda zet iedere week de nieuwste films op een rij in een handig overzicht. Deze week hebben we een erg leuke mix van allerlei verschillende films. De film van de week is Mission: Impossible - Rogue Nation.

Castingnieuws voor Zoolander 2

Array

22-4-2015 Billy Zane en Fred Armisen zijn toegevoegd aan de cast van Zoolander 2. Dit langverwachte vervolg op Zoolander ziet supermodellen Derek en Hansel terugkeren naar de catwalk om een rivaliserend bedrijf te slim af te zijn. Ben Stiller en Owen Wilson keren terug in de hoofdrollen.

<  12345  >
Laatste filmnieuws

Ben Stiller Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 30-11-1965
Ben Stiller groeide op in een acteursfamilie. Hij regisseerde en produceerde talloze films en tv-series. Hij is echter met name bekend als acteur in o.a. There's Something About Mary (1998), Meet the Parents (2000) en Night at the Museum (2006)

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

186 films in Amsterdam deze week

186 films in Amsterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Amsterdam is vanavond om 22:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl