compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz: films, nieuws

 

Biografie van Cameron Diaz

Cameron Diaz en Quvenzhané Wallis in Annie
Cameron Diaz en Quvenzhané Wallis in Annie
Cameron Diaz is is de dochter van een Cubaans-Amerikaanse vader en een Duits-Amerikaans moeder. Al op zestienjarige leeftijd verliet ze haar ouderlijk huis en woonde op verschillende plekken op de wereld: Japan, Australië, Mexico, Marokko en Frankrijk.

Zonder enige ervaring met acteren kreeg ze in 1994 de hoofdrol naast Jim Carrey in The Mask. Na enkele kleine producties kreeg ze haar status als topactrice na haar rol in My Best Friend's Wedding (1997). Vervolgens verscheen Cameron Diaz nog in There's Something About Mary (1998), Gangs Of New York (2002) en Charlie's Angels. In 2006 wachtte een nieuwe hoofdrol op haar als Amanda in The Holiday.

Trivia over Cameron Diaz

Cameron Diaz komt in verschillende lijstjes voor als een van de meest sexy vrouwen.

Diaz liet haar neus corrigeren nadat ze deze voor de vierde keer had gebroken.

Cameron Diaz In het nieuws

(c) Filmfreak

Nieuw in de bioscoop: kerstvakantie 2014

17-12-2014 Het is bijna kerst en de komende weken komen er maar liefst veertien films uit, waarvan dertien op 18 december. BiosAgenda.nl zet ze allemaal op een rij. De film van de week is What We Do in the Shadows.

TV-tip: Very Bad Things, 22:10 op RTL7

1-10-2014 Als een groep vrienden per ongeluk een prostituee doden tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas, zijn de rapen gaar. Vooral als gaandeweg de lichamen zich blijven opstapelen en onderlinge ruzies beginnen plaats te vinden. Zwarte komedie met Christian Slater en Cameron Diaz.

Speelweek 32: nieuw in de bioscoop

6-8-2014 Wil je wekelijks weten welke nieuwe films uit komen? BiosAgenda.nl zet ze elke week voor je op een rijtje. Deze week komen er vijf nieuwe films uit. De film van de week is Sex Tape.

Speelweek 17: nieuw in de bioscoop

23-4-2014 Deze week komt er een mooie mix van nieuwe films uit in de Nederlandse bioscopen. Acht stuks en de film van de week is The Amazing Spider-Man 2.

Leslie Mann, Kate Upton en Cameron Diaz (c) Arjo Frank

Premiere The Other Woman in foto's

22-4-2014 Het kan je vast niet ontgaan zijn: enkele weken geleden waren Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann in Nederland ter promotie van de film The Other Woman. Deze film komt deze week uit en wij hebben de foto's van de premiere!

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Cameron Diaz Feiten

Cameron Diaz in Bad Teacher
acteur, stemacteur
Geboren 30-8-1972
Cameron Diaz werd zonder acteerervaring gecast voor The Mask in 1994. Dit was het begin van een succesvolle carrière met o.a. hoofdrollen in There's Something About Mary (1998) en The Holiday (2006).

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

79 films in Eindhoven deze week

79 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl