compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Annie

Annie

**1/200
Waardering: 2.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

Pitch van Annie

Cameron Diaz (Miss Hannigan) en Quvenzhané Wallis (Annie)

Cameron Diaz (Miss Hannigan) en Quvenzhané Wallis (Annie)

Delen op facebook
Annie
Nederlandse première: 18-12-2014
Verenigde Staten, 2014, 118 min,
Het vrolijke meisje Annie is als baby door haar ouders achtergelaten. Ze leeft in een pleeggezin, met de strenge moeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Als de invloedrijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) Annie ontmoet, krijgt hij het slinkse plan om haar te gebruiken voor zijn politieke campagne. Will profileert zich naar de buitenwereld als Annie's redder. Echter heeft de optimistische aard van Annie ook een helende werking op de serieuze politicus.

Annie trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de klassieke musical Annie.
Trailer van AnnieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Anniehttps://i1.ytimg.com/vi/nasLuiP-1E0/hqdefault.jpg2014-12-18

Aanloop

Er zijn veel vingers in deze pap; er zijn onder andere de namen Will Smith, Shawn Carter (Jay-Z) en Tyran Smith verbonden aan het productieproces van de film.

Annie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Annie in de bioscoop

Wil je Annie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Annie leeft in een pleeggezin, met de strenge moeder Miss Hannigan. Als de invloedrijke politicus Will Stacks Annie ontmoet, krijgt hij het slinkse plan om haar te gebruiken voor zijn politieke campagne. Will profileert zich naar de buitenwereld als Annie's redder.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aaron Sowd Productions, CAP, Codex Digital, Columbia Pictures, Henry's International Cuisine, Marcy Media, Overbrook Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Annie poster

Nieuws over Annie