compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > There's Something About Mary

There's Something About Mary

***1/20
Waardering: 3.5/5

Going out with Mary without cleaning your pipes is like going out with a loaded gun.

Voor alle leeftijden

Pitch

Een man laat zijn jeugdvriendin Mary opsporen, maar de speurder raakt zelf verliefd op de dame in kwestie. Mary zelf staat op het punt te gaan trouwen met een footballster. Dan ontstaat er een strijd tussen de drie mannen met als hoofdprijs Mary.
Delen op facebook
There's Something About Mary
Verenigde Staten, 1998, 107 min,

There's Something About Mary trailer en bijzonderheden

Bijzonder succesvolle komedie, in de categorie bekijk het drie keer omdat je door het lachen tweederde van de grappen mist.
Wat het meest opvalt is dat de grappen absoluut niet politiek correct zijn. Ter indicatie de beginscène --welke meteen de toon zet-- werd opgenomen op de middelbare school Plantation's City Hall in Florida. Het stadsbestuur stond er op dat zij niet vermeld werden in de credits, na het zien van een ruwe versie van de scène.
Trailer van There's Something About MaryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film There's Something About Maryhttps://i1.ytimg.com/vi/eGjXwDYpOLE/hqdefault.jpg2014-08-06

Aanloop

De Farrelly's maakten eerder "Dumb and Dumber" en Kingpin

There's Something About Mary - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox de Argentina, 20th Century Fox Home Entertainment, 20th Century Fox Home Entertainment España S.A., 20th Century Fox Italia, Abril Vídeo, Filmes Castello Lopes, Fox Network, Twentieth Century-Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Cameron Diaz

Mary Jensen
Ben Stiller

Ted Stroehmann
Matt Dillon

Pat Healy
Keith David

Charlie Jensen