compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

The Counselor

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Counselor

Delen op facebook
The Counselor
Nederlandse première: 14-11-2013
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2013, 117 min,

Een naamloze advocaat, (Michael Fassbender), laat zich verleiden door het snelle geld van de drugswereld en wil een keer meewerken aan een deal. Hij komt er echter achter dat er geen weg meer terug is en moet vrezen voor het leven van zichzelf en zijn dierbaren.

Bekijk bij:

The Counselor trailer en bijzonderheden

Cormac McCarthy is een schrijver die de Pullitzer prijs heeft gewonnen. Er zijn meerdere boeken van hem verfilmd waaronder No Country for Old Men. The Counselor is zijn eerste filmscript.

Trailer van The CounselorBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Counselorhttps://i1.ytimg.com/vi/M3XqAvwV-Bo/hqdefault.jpg2013-11-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het is niet de eerste keer dat we Javier Bardem en Penélope Cruz in een film zien. Eerder zagen we hen in Vicky Cristina Barcelona. De twee zijn inmiddels getrouwd en hebben twee kinderen.

Recensies van The Counselor

The Counselor - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Counselor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Counselor zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een naamloze advocaat laat zich verleiden door het snelle geld van de drugswereld en wil een keer meewerken aan een deal. het script is van Pullitzer-winnaar Cormac McCarthy.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox Netherlands, 4K London, Audiolink Radio Communications, Chockstone Pictures, Kanzaman, Nick Wechsler Productions, Scott Free Productions, Translux, Twentieth Century Fox Film Corporation, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over The Counselor