compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 25 / 2007

Box Office Update - week 25 / 2007

Derde delen domineren

27-6-2007 : Het bezoek van "Atonio Banderas" en Cameron Diaz aan Nederland is niet voor niets geweest. Hun film Shrek the Third kwam afgelopen week binnen op de eerste plaats in de Nederlandse box office met een opbrengst van ruim 1 miljoen euro.

Delen op facebook

Het derde deel over de groene reus Shrek, vertolkt door Mike Myers, opent met een opbrengst van een miljoen niet slecht, maar doet het niet beter dan Shrek 2, die in 2004 opende met een opbrengst van 1,3 miljoen euro. De film heeft hevige concurrentie van die andere derde delen "Ocean's 13", die naar de tweede plaats verdrongen werd en Pirates of the Caribbean: At World's End, beide met een opbrengst rond het half miljoen.

De drie delen drie bepalen de box office voor meer dan 80%. Op afstand volgen onder meer Premonition, Death Proof en -voor de 13de week- Mr. Bean's Holiday.

Deze week is het nog niet gedaan met de vervolgfilms, want het vierde deel van de Die Hard-saga, Die Hard 4.0, rond actieheld John McClane ("Bruce Wilis") gaat in première.

1. Shrek the Third
2. Ocean's Thirteen
3. Pirates of the Caribbean: At World's End
4. Premonition
5. Death Proof
6. Mr. Bean's Holiday
7. Fracture
8. Zodiac
9. Das Leben der Anderen
10.Haaibaai


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.