compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Mike Myers

Mike Myers

Mike Myers: films, nieuws

 

Biografie van Mike Myers

Mike Myers werd in 1963 geboren in Ontario, Canada, maar heeft ook de Britse nationaliteit. Al vanaf zijn vroege jeugd hield hij zich met acteren bezig en belande zo in een TV reclame op negenjarige leeftijd.

Via het theater en diverse TV shows waaron NBCs 'Saturday Night Live' maakte hij de stap naar Hollywood en werd een bekend acteur. Zijn echte doorbraak maakte hij als "Austin Powers" in Austin Powers: International Man of Mystery (1997) waarop nog twee delen zouden volgen.

Naast zijn carrire als acteur in films en videoclips is Mike Myers ook bekend door zijn werk als stemacteur. In 2001 sprak hij de stem in van het animatiefiguur Shrek. In 2007 was hij opnieuw verantwoordelijk voor de stem van het groene monster in Shrek the Third.

Trivia over Mike Myers

Is een groot fan van de band Queen.

Mike Myers In het nieuws

Rami Malek als Freddy Mercury in 'Bohemian Rhapsody'.

Eerste trailer Bohemian Rhapsody

Array

15-5-2018 De allereerste trailer voor de biopic over de rockband Queen en de flamboyante leadzanger Freddy Mercury: Bohemian Rhapsody staat online. De film is heel nadrukkelijk een biopic over de band Queen en gaat dus niet alleen over Mercury, ook al heeft dood van de leadzanger zijn stempel nadrukkelijk op de band gezet.

Nieuwe Razzie Award in het leven geroepen

Array

14-1-2015 De nominaties voor The Razzies van 2014 zijn naar buiten gebracht. Eerder cirkelde de gelekte lijst al rond op internet, nu is hij opgeschoond en compleet. Op de lijst is er ook een nieuwe categorie te zien, genaamd 'The Razzie Redeemer Award'.

Still uit Wayne's World

Script Wayne's World 3 is af

Array

20-11-2012 Mike Myers heeft bekend gemaakt dat hij het script van een derde deel van Wayne's World heeft voltooid. Ook is hij bezig met een nieuwe Austin Powers.

Inglourious Basterds beste opening Tarantino film

Array

1-9-2009 Het afgelopen weekend is Inglourious Basterds in première gegaan in Nederland. Met 796.000 euro is de film op positie 1 geopend. Tevens is dit de beste opening voor een Quentin Tarantino film in Nederland.

Pitt in nieuwe Tarantino

Trailer van Tweede Wereldoorlog epos Inglorious Basterds van Quentin Tarantino op Youtube

13-2-2009 Quentin Tarantino heeft gisteren de trailer van zijn nieuwe film, Inglorious Basterds, gelanceerd. Brad Pitt speelt de hoofdrol.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Mike Myers Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 25-5-1963
Mike Myers werd bekend als filmacteur door zijn rol in Austin Powers: International Man of Mystery. Daarnaast sprak hij de stem in van het animatiefiguur Shrek.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

51 films in Nijmegen deze week

51 films in Nijmegen deze week51 films zijn te zien in Nijmegen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl